Wat zijn de meest effectieve marketingstrategieën voor influencers?

De State of Influencer Marketing Infographic

Brian Wallace heeft de Geschiedenis, evolutie en de toekomst van influencermarketing dat heeft fantastisch werk geleverd door de influencer te definiëren en hoe merken met hen omgingen. Ik ben heel openhartig geweest over hoe merken werken met influencers en vice versa en ik geloof dat deze infographic van MDG Advertising uitzonderlijk goed laat zien hoe een succesvolle influencer-marketingrelatie eruitziet.

De infographic, The State of Influencer Marketing: wat elk merk moet weten, bespreekt de meest effectieve tactieken en benaderingen van influencer marketing.

Meest effectieve marketingtactieken voor influencers

  • https://martech.zone/neverbounce-referralLopende ambassadeurschappen - momenteel heb ik een doorlopend ambassadeurschap bij Agorapulse. Het is misschien wel een van de beste relaties die ik ooit met een merk heb gehad. Ik heb een relatie met Agorapulse nagestreefd nadat ik gefrustreerd was geraakt door andere sociale-mediaplatforms bij het verwerken van een overvloed aan sociale-media-accounts. De gebruikersinterface werkt heel erg als een takenlijst of inbox, waar uw teams eenvoudig externe interacties kunnen beheren. De combinatie van mijn bereik en mijn passie voor hun product opende een deur waar Emeric en zijn team me aanmeldden voor het Ambassador-programma. Zonder enige druk en volledige openheid spreek ik over Agorapulse wanneer mensen op zoek zijn naar een platform om hun sociale media te beheren.
  • Productrecensies - Shure stuurde me een MV88 microfoon voor mijn iPhone ongeveer een jaar geleden om te testen. De verwachting was dat ik mijn recensie online zou delen en daarna de microfoon terug zou sturen. Shure realiseerde zich dat ze een fantastisch product hadden en wilden via podcasters met invloed op de markt komen. Nou, ik werd zo verliefd op de microfoon dat ik hem aan iedereen blijf laten zien ... en ik vroeg Shure of ik hem mocht houden.
  • Merkvermeldingen - Neverbounce is een bedrijf dat bedrijven helpt hun e-maildatabase vrij te houden van problematische adressen die een negatieve invloed kunnen hebben op hun vermogen om in de inbox van hun abonnees te komen. Ik heb een artikel, Waarom, hoe en waar u uw e-mailmarketinglijsten online kunt verifiëren, dat consequent wordt gelezen door lezers met de bedoeling om naar dergelijke oplossingen te zoeken, dus Neverbounce nam contact op. Nadat ik hun platform samen met anderen had getest, wist ik dat ze het beste product hadden dat er is, dus accepteerde ik een aanbod om hun service prominent op die post te tonen. Uiteraard tonen we ook full disclosure.
  • Gebeurtenisdekking – Met onze publicatie en onze draagbare studio word ik vaak gevraagd om evenementen te verslaan in ruil voor vergoedingen, reizen en onkosten voor evenementen. Tijdens het evenement publiceren we artikelen, nemen we podcasts op, doen we Facebook Live-sessies en tweeten we de evenementen live. Ik heb zelfs personeel meegenomen om brochures met hoogtepunten te ontwikkelen om na de evenementen met de aanwezigen naar huis te sturen. Meest recent deed ik dit voor Dell World, waar ik samenwerkte met Mark Schaefer op hun Luminaries-podcast. Een ongelooflijke gebeurtenis en kans. Behalve dat ik op het podium sta, is dit mijn favoriete manier om een ​​conferentie te beleven!
  • Gesponsorde content - Hoewel ik gesponsorde inhoud niet erg vind, ben ik echt kieskeurig over de bedrijven met een partner. Ze moeten echt leiders zijn in hun marktsegment en waarde bieden aan onze lezers, luisteraars en volgers. Als het mijn merk in gevaar brengt, zal ik het niet doen. Ik heb in de loop der jaren een heleboel bedrijven afgewezen omdat ik niet kon instaan ​​voor het bedrijf of product. Vaak vind je gesponsorde inhoud in de weg van de marketingevenementen die we delen.

Marketeers zeggen dat de meest effectieve content afkomstig is van geloofwaardige, ervaren influencers. Hier ben ik het natuurlijk mee eens. Ik geloof dat geloofwaardige, ervaren influencers jaren, misschien decennia hebben besteed aan het opbouwen van hun autoriteit in hun branche. Met zo'n investering zouden ze zichzelf niet zomaar aan de hoogste bieder te koop aanbieden. Ik weet zeker dat ik mijn marketinginkomsten voor influencers kan verdubbelen of verdrievoudigen, maar ik zal het gewoon niet doen ten koste van het respect van mijn lezers. Wat ik door een merk word betaald, is niet te vergelijken met de moeite die het me kostte om mijn geloofwaardigheid op te bouwen, en ik zal het risico niet nemen.

De staat van influencermarketing: wat ooit een merk moet weten

Influencer Marketing Infographic

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.