Acht dingen die je niet over mij weet

Oké, oké ... Ik neem deze over van Steven. Hier zijn 8 dingen die u waarschijnlijk niet over mij weet:

 1. Vorig jaar heb ik op het werk de beste vertolking van Love Song ooit gedaan. Het was laat, er waren nog 3 van ons op kantoor en het kwam op internetradio. Terwijl ik mijn grote finale deed, kwam mijn CEO de hoek om - hij nam zijn broer mee op een rondleiding door ons nieuwe gebouw. Ik weet het ... doe-doe-doe-doe-doe ... ik weet het ....
 2. Deborah, mijn enige zus, was de Brits Britannia (sp?) Jeansmeisje midden jaren 80. Je vrienden non-stop laten praten over de kont van je zus heeft een blijvende psychologische impact. Ik was en ben trots op haar, ook al praten we zelden.
 3. Een van mijn slechtste banen was een creditcardtelemarketingagent op de middelbare school. Ik heb 2 weken gewerkt en nooit iemand aangemeld. Ik heb het 2 weken geprobeerd omdat mijn vader zei dat ik nooit meteen mijn baan moest opzeggen… je zult altijd iets leren. In dit geval leerde ik dat mijn vader niet altijd gelijk had.
 4. Mijn beste vriend op de middelbare school is nog steeds mijn beste vriend, twintig jaar later. Mike leest mijn blog niet - maar we praten nog steeds om de paar weken. Hij en zijn vrouw zijn ongelooflijk.
 5. Deze week heb ik misschien de meest belachelijke en onaangename aankopen uit mijn blogcarrière gedaan - een 24 ″ achterklepmagneet voor mijn auto:
  Wie
 6. Twee zomers geleden kon je me bijna elke avond online vinden Rainbow Six op XBox Live.
 7. Mijn blog heeft nu gemiddeld meer dan $ 500 per maand aan inkomsten, waarvan de grootste bron is Tekstlink-advertenties.
 8. Dit weekend ga ik verder NPR om het gebruik van online bronnen te bespreken om uw salarisonderhandelingen te verbeteren. Het was best leuk interview, maar ik was buiten adem omdat ik in minder dan 20 minuten van mijn werk naar de parkeergarage naar het radiostation moest haasten. Ik weet niet zeker hoe het zal aflopen! Ik kreeg het interview omdat ik ergens op een website commentaar leverde dat ik een Salary.com Persoonlijk salarisrapport om over mijn salaris te onderhandelen en ik heb ook een online Salariscalculator.

image 1366071 8235306

Ik denk dat ik dit soort meme al aan anderen heb doorgegeven, dus ik ga deze niet doorsturen - maar ik wilde er wel op antwoorden!

7 reacties

 1. 1

  bedankt

  Als een kanttekening ben ik blij dat iemand geld verdient met TLA omdat ik geen cent heb verdiend, laat staan ​​dat er ooit advertenties zijn vertoond .. en ik heb het 3 verschillende gelegenheden geprobeerd. Ik heb zelfs hun plug-in geïnstalleerd en geactiveerd .. voor mij is de service nietig.

  Niet dat AdSense beter is, maar naarmate hun advertenties verschijnen ... Ik doe waarschijnlijk meer dan genoeg dingen verkeerd, maar het is frustrerend om weken voorbij te zien gaan en geluk te hebben om een ​​enkele cent te verdienen.

  errr .. ooppsss ... sorry voor de kanttirade LOL

  • 2

   Steven,

   Wacht even met TLA. Ik geloof de advertenties zijn verborgen voor beheerders van de blog. Toen ik eenmaal een enkele sponsor had, begonnen ze daarna echt binnen te rollen. Ik dacht dat er ook iets mis was, maar het is een geweldig systeem.

   Doug

   • 3

    Oh, ik ben bezig met TLA sinds ze voor het eerst beschikbaar kwamen, maar ik heb nog nooit advertenties laten zien .. nooit .. Ik heb de service drie keer geprobeerd, waarbij de laatste keer dat de code al meer dan 3 maanden op zijn plaats was ... en nog steeds nada

    Zelfs AdSense blijkt een hoop frustratie te zijn ... Ik kan dagen hebben met redelijke paginaweergaven en geen cent verdienen (wekenlang). Ik heb een AdSense-goeroe nodig om me te helpen nadenken, want ik weet zeker dat ik waarschijnlijk iets verkeerd doe ... toegeven dat dit het geval kan zijn, helpt nog steeds niet bij de frustratie van een van de advertentienetwerken.

    nou ja ... genoeg van het kapen van je postcommentaar Doug 🙂 sorry, maar het is op dit moment een gevoelig punt voor mij

 2. 4
 3. 7

  Ik hou van de achterklepmagneet. Wat dacht u ervan om het logo ook langs de zijkant van uw auto te laten schilderen voor een maximaal effect 😉

  Ik moet TLA nog een keer proberen en kijken of ze me deze keer accepteren. AdSense is vorige maand voor mij met 50% gestegen, maar we hebben het niet over mega-dollars 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.