Verbazingwekkend nieuw e-mailontwerp (nodig)

Hier is nog een e-mail die ik graag ontvang, maar waar ik meestal niets mee doe! Dit is de Downtown Indianapolis, verbazingwekkend nieuwe e-mail.

Ik blijf geabonneerd omdat ik hoop dat er een nieuw ontwerp uitkomt - de informatie aan bevorderen het centrum van Indianapolis is er allemaal, maar het ontwerp maakt de e-mail onleesbaar en onbruikbaar. Dit is waarom:

 • Er is geen hoofdlink in de hoofdinformatie naar de eigenlijke website voor: Indy Downtown Inc. Misschien is dat een vergissing, maar ik denk dat het echt nodig is.
 • De afbeeldingen in de kop zijn klein en nutteloos - ik kan ze niet eens onderscheiden. Ik vermoed dat degene die de e-mail heeft ontworpen een veel kleinere resolutie heeft dan ik, dus misschien lijken ze groter. Ze nemen waardevolle ruimte 'boven de vouw' in ... de ruimte die mensen eigenlijk wel zien wanneer ze de e-mail openen in hun client.
 • De eerste alinea aan de linkerkant, Een woord van IDI, is een slechte titel en niet overtuigend. Misschien weten mensen niet eens wat een IDI is?
 • De lettergrootte is klein, onleesbaar en heeft geen alinea-einden of opsommingstekens zodat mijn ogen de inhoud kunnen doorbladeren. Daardoor heb ik het niet gelezen! Het beeld was echter een geweldige oproep!
 • De agenda-evenementen zijn waarschijnlijk het beste van deze e-mail, maar er is geen oproep tot actie voor de evenementen ... geef me een link om tickets te kopen en meer informatie over elk evenement te krijgen, zodat ik kan gaan! Ik ga hier geen evenement zien en ga proberen het te zoeken op Google. Daar heb ik geen tijd voor!
 • De inhoud wordt onnodig in dunne kolommen geslagen en geplet. Mensen zitten nu op veel grotere monitoren met bredere resoluties... stap over naar een 800 tot 1000 pixels breed formaat. Aangezien uw agenda een rechterzijbalk is, zal de gebruiker het niet erg vinden om horizontaal te scrollen om de zijbalk te bereiken en deze vervolgens te lezen.
  Verwijder alstublieft
  de 2
  kolommen geplet
  in 1 ...
  er is alleen
  genoeg ruimte
  enkele
  woorden en het is
  echt moeilijk
  lezen.
 • Er moet ten minste één overweldigende call-to-action voor de e-mail zijn. Wil je dat ik de stadsmarkt bezoek? Concertkaartje kopen? Geef me één unieke call-to-action in plaats van een keuze uit veertig. Vertel me meer over één ding dan over alle andere dingen die me daar zullen brengen.
 • Voeg bestemmingspagina's en fragmenten toe als u zich zorgen maakt over de ruimte. Schrijf een kort fragment met een link naar het 'volledige verhaal' dat me op een pagina brengt met wat ademruimte en aanvullende informatie.
 • Waar zijn de foto's van mensen? Als ik geen lachende foto's van mensen in deze e-mail heb, heb ik het gevoel dat ik een brochure of nieuwsartikel lees. Foto's van mensen die genieten van deze evenementen en locaties in het centrum van Indy zullen me verbinden.
 • Wat is er vorige week gebeurd? Wat dacht je van een geweldige samenvatting van een evenement of bedrijf dat je in de e-mail hebt gepromoot met enkele opmerkingen van de lezers over hoe fantastisch een tijd ze hadden. Maak het persoonlijk!

Het is niet mijn bedoeling om deze e-mail te bekritiseren. Zoals ik al zei, het staat vol met geweldige informatie... misschien te veel! Het is duidelijk dat de mensen die het exemplaar hebben geschreven hun huiswerk hebben gedaan – het heeft alleen een betere presentatie nodig zodat lezers het kunnen lezen en ernaar kunnen handelen.

verbazingwekkend nieuw

Een reactie

 1. 1

  Als ik de ontwerpers / schrijvers van de e-mail was, zou ik dat zeker doen. snijd de kopie met minstens 1/2. U kunt bepaalde artikelen linken naar een andere pagina met inhoud.

  Veel te veel tekst voor een e-mail.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.