E-mailmarketing in cijfers

e-mailmarketingnummers

Mijn goede vriend, Chris Baggott, staat op het punt zijn eerste boek uit te brengen, E-mailmarketing door de cijfers. Chris schreef het boek met Ali Verkoop, een andere vriend van mij.

Chris is medeoprichter van ExactDoel, het bedrijf waar ik werkzaam ben als productmanager. Chris 'blog (samen met andere fantastische leiders en medewerkers) hebben ExactTarget de stratosfeer in geduwd - uitgeroepen tot een van de 500 snelst groeiende bedrijven van Inc in het land.

Ik heb niet alleen het genoegen gehad om met Chris bij ExactTarget te werken, ik debuteer ook in zijn boek - over automatisering en integratie. Ik kijk er naar uit om het boek te lezen en de opwinding om mezelf daadwerkelijk in druk te zien! Ik heb geschreven voor en ben in tijdschriften geweest, maar nooit een boek. Het heeft me echt gedwongen om zelf te gaan schrijven, ik heb ongeveer 75 pagina's over wat ik heb geleerd in mijn eerste jaar bloggen. Ik moet er echter op terugkomen!

Chris start ook zijn volgende bedrijf, Compendium-software. Ik heb het genoegen gehad om met Chris samen te werken aan deze startup - we hebben vele avonden doorgebracht met praten over de ongelukkige complexiteit van bloggende gebruikersinterfaces en het onvermogen van lezers om gemakkelijk inhoud te vinden. Je zult Compendium op de kaart zien dat binnenkort precies dat doet! Ik wil niet te veel over de zak laten gaan, maar ik ben opgewonden om te zien dat Chris 'visie werkelijkheid wordt ExactDoel deed. Chris werkt nu fulltime aan Compendium. Ik heb een zoon die naar de universiteit gaat, dus ik moest de veilige route kiezen en bij een bedrijf blijven dat al explodeert!

Pre-order uw exemplaar van e-mailmarketing in cijfers! E-mail is nog steeds een ongelooflijke technologie met veel meer belofte. In tegenstelling tot elke andere technologie, staat op toestemming gebaseerde e-mail nog steeds in de voorhoede van 'push'-marketing. Dat wil zeggen, je gaf me toestemming om met je te communiceren, en ik kan die communicatie naar je toe sturen wanneer dat nodig is. Televisie, radio, kranten, RSS nog steeds een grote afhankelijkheid van het 'afstemmen' van de klant, klant of prospect. E-mail is voor ons een onderdeel van het dagelijks leven geworden (ik weet niet wat ik eerder deed!) En zal dat ook blijven.

Ik kan niet wachten om een ​​exemplaar van het boek te krijgen! En het kan maar beter gesigneerd worden, Chris!

6 reacties

 1. 1
  • 2

   Zout

   Ik hoop het! Chris is een geweldige kerel en is een e-mail-evangelist die de afgelopen 5 jaar de kracht van e-mail over de hele wereld heeft aangeprezen. Zijn advies is bewezen en duidelijk. E-mail lijkt een beetje op de technologie van "gisteren", maar het is allesbehalve. Marketeers vinden e-mailintegratie, bestemmingspagina's, getriggerde verzendingen, enz. Genereren steeds meer verkeer en inkomsten naar hun sites.

   Bedankt!
   Doug

 2. 4

  Het IS een geweldig boek en de buzz is eromheen begonnen in onze kring in Atlanta. Doug, goed om je blog te vinden en de beste wensen voor jou, Chris en de opinieleiders bij Exact Target en Compendium. Ga terug naar Atlanta en eet een keer een biefstuk met mij! Scott

 3. 5

  Scott,

  Leuk om van je te horen en blij dat je me hebt gevonden! Ik kijk ernaar uit u binnenkort weer te ontmoeten.

  Voor mensen die het niet weten: Definitie 6 is een van de pioniers in het benutten van technologie in marketing. Als er één bedrijf was met wie ik heb samengewerkt dat intermediaire advertenties, automatisering en het vermogen om de sterke punten van elk te benutten, begrijpt, is het Definition6.

  Scott en team zijn absolute opinieleiders in de branche. Ik had het genoegen om op een avond met Michael Kogon (CEO) en Scott te gaan eten en het was een verademing. Ik vloog in een roes uit Atlanta, vol ideeën en opgewonden om weer aan het verbeteren van ons product te gaan.

  Microsoft heeft Definition6 keer op keer erkend vanwege hun vindingrijkheid en expertise. Het is een ongelooflijk team! Als we naar de 'Agency of the Future' kijken, denk ik dat Definition6 al een goed voorbeeld is!

  Bedankt dat je langskwam en me liet weten dat je hier was, Scott!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.