Everypost: één mobiele app om overal te publiceren

overal

Everypost wordt snel mijn goto-applicatie om mijn status, foto's en video te delen met mijn iPhone (Hier is Droid). Eveyrpost integreert met Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, e-mail en nu Dropbox… allemaal vanuit één enkele post.

De eenvoud van de app is de ultieme functie.

 • everypost-schermSchone en gemakkelijk te gebruiken interface - De gebruikersinterface van Everypost is schoon en buitengewoon gemakkelijk te gebruiken. Leg multimedia-inhoud vast, plaats ze en sla ze op in slechts enkele seconden.
 • Publiceer inhoud als een professional - Met Everypost kunt u inhoud als een professional publiceren op Facebook- en Google+ pagina's, Linkedin-bedrijven en meer!
 • Pas uw berichtervaring aan - U kunt uw berichten per kanaal aanpassen en vergeet de beperking van 140 tekens! (IOS-versie).
 • Bewaar uw favoriete berichten, foto's en video's - Met de IOS-versie kun je je favoriete multimedia-inhoud opslaan in Dropbox. Google Drive komt binnenkort beschikbaar voor Android!
 • Plaats en bewaar multimedia-inhoud tegelijkertijd - Push inhoud naar Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr en Dropbox.

4 reacties

 1. 1

  Bedankt Douglas voor je geweldige recensie en voor het helpen verspreiden van het nieuws! Blijf op de hoogte, er komen binnenkort nieuwe geweldige functies! Het beste. Fernando Cuscuela, medeoprichter en CEO - Everypost.

 2. 3
 3. 4

  Hé, ik ben nieuw bij everypost en ik moet kunnen publiceren op de facebook / google + -pagina van mijn bedrijf, maar de app staat me alleen toe om te publiceren op mijn accountprofiel ... ook al vermeld je in je artikel:

  "Publiceer inhoud als een professional - Met Everypost kunt u inhoud als een professional publiceren op Facebook- en Google+ pagina's, Linkedin-bedrijven en meer!"

  Dus mijn vraag is: hoe kan ik op mijn pagina's publiceren?

  Thanks a lot,

  Oli

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.