66% van de Facebook-gebruikers HOUDT van de nieuwe veranderingen!

facebook verandert

Het is geen wetenschappelijk onderzoek van welke aard dan ook... Zoomerang online enquête van lezers en volgers van Martech Zone. Afgaande op de reactie, waarderen jullie de veranderingen die Facebook heeft doorgevoerd.

Er is nog steeds een derde van de mensen die werden getikt door zo'n drastische verandering. Naar mijn mening gebeuren er twee dingen die voor Facebook bemoedigend zijn om op deze manier te blijven veranderen:

  1. Ik geloof het hoog percentage niet-technische gebruikers dwingt hen om hun frustratie te uiten wanneer dergelijke veranderingen plaatsvinden. Ze wennen aan iets en willen niet dat het verandert. Ik weet niet zeker of dat ooit waarschijnlijk zal zijn. Zoals het oude gezegde luidt: Change or Die... een les die MySpace heeft geleerd.
  2. Omdat Facebook regelmatig de manier verandert waarop mensen met het platform omgaan, denk ik dat ze hun publiek langzaam in slaap sussen als het gaat om de updates. Ik ben een goed voorbeeld... Vroeger was ik een beetje gefrustreerd, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik besteed gewoon een extra 10 minuten aan het zoeken naar de optie, omdat ze de locatie hebben gewijzigd.

facebook verandert grafiek

De volgende Zoomerang online enquête staat live in de zijbalk: is uw bedrijfswebsite geoptimaliseerd voor mobiel?

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.