Facebook heeft Mijn account uitgeschakeld

Schermafbeelding 2011 01 16 om 1.37.48 uur

Geen waarschuwing, geen reden opgegeven, geen e-mail waarin wordt uitgelegd waarom ... mijn Facebook-pagina's zijn uitgeschakeld, mijn Facebook-apps zijn uitgeschakeld en mijn Facebook-account is uitgeschakeld. Een paar dagen geleden moest ik mijn wachtwoord opnieuw instellen - Facebook zag dat iemand probeerde in te loggen met mijn account uit Noord-Indiana. Ik weet niet zeker of dit enige invloed heeft gehad op dit incident.

Schermafbeelding 2011 01 16 om 1.37.48 uur

Best stom als je het mij vraagt. En het bevestigt mijn advies aan alle bedrijven - vertrouw niet op Facebook of een ander platform als je primaire communicatiemiddel. Ik heb een paar vrienden die dicht bij de teams op Facebook staan ​​- ik ga kijken wat ik kan doen om het account opnieuw in te schakelen. Ik heb de verzoek via hun helppagina.

1:33 uur Hier is een lijst met alle onmiddellijke meldingen

Schermafbeelding 2011 01 16 om 1.51.49 uur

Even terzijde: als ouder ben ik ook van streek ... Ik kan mijn dochter in de gaten houden via mijn Facebook-account.

1:36 Hier is een e-mailreactie die ik van Facebook heb ontvangen

Schermafbeelding 2011 01 16 om 2.14.39 uur

21 reacties

 1. 1
 2. 2

  Misschien werd Facebook aangevinkt dat je al je tweets daar plaatste. 😉

  Alle grapjes terzijde, u heeft gelijk in uw advies aan bedrijven. U bent niet de eigenaar van uw Facebook-aanwezigheid. Facebook doet.

  • 3

   Ik heb daarover nagedacht, Chuck. Het lijkt echter gek, want ik gebruik hun Twitter-integratiefunctie om het te doen!

   Uw tweede punt is voorbij ... dit is waarom we niet één bedrijf het internet kunnen hebben.

 3. 4

  Post wordt bijgewerkt met een ontvangen brief om mijn identiteit te verifiëren… wat belachelijk lijkt aangezien ik meerdere apps, meerdere pagina's, een hoop vrienden heb - en ik ben nu al jaren op Facebook.

 4. 5

  Oh rotzooi, Doug. Dat is echt beangstigend, ze zouden het zo uitzetten zonder kennisgeving. Ik heb er nooit echt over nagedacht hoe gemakkelijk dat allemaal kon worden weggenomen.

  Het is gek om te denken dat mensen en bedrijven duizenden dollars per maand investeren in hun "eigendommen" op Facebook en Twitter, zonder echt de garantie dat ze er morgen zullen zijn.

  Ik hoop dat je het doorhebt.

 5. 7

  Maandag overkwam mij precies hetzelfde, Doug. Ik ontving dezelfde algemene e-mail NADAT ik mijn wachtwoord al zelf had gewijzigd. Ik heb binnen 7 minuten op hun e-mail gereageerd en heb nog steeds niets gehoord. Het is frustrerend als je bedenkt dat er geen officiële verklaring van FB is over wat er precies is gebeurd / waarom. Ik was ook lid van je Navy Vets-app, ik vraag me af of het anderen in de groep is overkomen.

 6. 9

  Ik kreeg een bericht van een klant dat alle 10 van hun beheerders, waaronder ikzelf, hun # Facebook-accounts vandaag hadden uitgeschakeld. Ik heb toegang, maar werk niet persoonlijk op hun pagina. Het zal interessant zijn om te zien of dit hier iets mee te maken heeft. Ik heb ook gelezen dat Facebook in november een bug heeft die een aantal accounts heeft uitgeschakeld. Ik blijf jullie allemaal op de hoogte houden.

 7. 10

  Doug, ik weet zeker dat ze het voor je zullen oplossen. Je moet een behoorlijk robuust geautomatiseerd systeem hebben als je 500 miljoen klanten hebt en de meeste vragen worden al beantwoord in Help. Hou ons op de hoogte. Amen dat u niet op één enkele bron kunt vertrouwen. Dat is geen klop op Facebook, want is het niet net zo waarschijnlijk (misschien waarschijnlijker) dat uw website down gaat en Facebook up?

  En het helpt altijd om mensen van binnen te kennen.

  'Ik probeerde me te herinneren wat ik zei dat je had gedaan.
  Het maakt echt niet uit, want je bent nog steeds mijn enige.
  Dingen gaan mis, dingen gaan fout. " - Chris Isaak

  • 11

   Ik denk dat we het zullen zien, Kenan! Het echt slechte deel van deze ervaring was dat ik me echt begon aan te passen aan Facebook en minder negatief werd over hen die probeerden het internet te 'bezitten'. Ik zal dit prima overleven ... maar met bijna de helft van de aarde op Facebook, zou je denken dat hun methoden niet alleen zwart-wit waren. Als er verdachte activiteit was, konden ze me hiervan op de hoogte stellen.

   Ik ben tenslotte een PAYING-lid van Facebook en heb Facebook-advertenties gekocht om mijn gemeenschappen daar te laten groeien. In een oogwenk, zonder mijn medeweten en zonder ENIG verhaal is dat allemaal weg. Het lijkt erop dat ze een beetje meer verantwoordelijk zouden zijn tegenover de mensen die Facebook promoten, daar advertenties kopen en met bedrijven overleggen over hoe ze het beste kunnen gebruiken.

 8. 12

  Doug, ik ontving exact dezelfde e-mail op 11 januari nadat ik had geprobeerd in te loggen op mijn Facebook. Ik heb alles geprobeerd en krijg geen reactie van Facebook.

 9. 13
  • 14

   Interessant, Doug. De mijne is nog steeds gedeactiveerd (sinds 1/10). Stuurde vanmorgen een tweede antwoord op hun algemene e-mail. Maar je hebt gelijk, dit bevestigt voor bedrijven opnieuw dat ze nooit 100% op FB moeten vertrouwen als een "toegewijd" onderdeel van hun sociale activiteiten.

 10. 15

  Hetzelfde is mij 10 dagen geleden overkomen. Ik heb elke dag naar Facebook geschreven - GEEN reactie! Ik kan ze niet bellen. . . ze antwoorden niet! Klantenservice is vreselijk - eigenlijk bestaat het niet. Belachelijk voor een bedrijf dat zegt hoe "vriendelijk" ze zijn! Niet als het om een ​​probleem gaat!

 11. 16

  Mijn Facebook-account is vandaag uitgeschakeld ... Ik ben niet zo boos als ik zou zijn. Maar ik heb nog steeds Facebook gemaild, ik heb zelfs mijn vriendin een groep op Facebook laten starten met mijn naam erin, zodat ze terug zullen laten!

 12. 17

  Hallo mijn naam is TaShe. Mijn account is uit het niets uitgeschakeld, zoals 3 weken geleden. Ik heb zoveel tijd besteed aan het proberen in contact te komen met de Facebook-medewerkers, maar ik heb geen antwoord ontvangen. Ik kan geen nieuwe pagina maken totdat ze antwoorden, omdat ze zeggen dat dit OOK een overtreding van hun regels is. Dus wat moet ik doen? Mijn info en al het andere dat ik nodig zou kunnen hebben, was op Facebook. Ik had een bijnaam tussen mijn voor- en achternaam, wat mogelijk het geval was, maar ik kreeg geen waarschuwing. Het slechte hieraan is dat ik geen reactie krijg van Facebook en ik heb bijna een maand gewacht. Dit frustreert me, want totdat ik een reactie op Facebook krijg, kan ik niet eens een nieuw account maken. Wat moet ik doen man ???

 13. 18

  Hallo mijn naam is Sharon. Mijn fb-account is ook zonder waarschuwing uitgeschakeld op 29 maart 2011 en ik heb geen idee waarom. Ik heb al mijn vrienden, familie en collega's op fb en ik vind het jammer dat ik weggelaten word uit alle updates en info met betrekking tot mijn werk die ik regelmatig ontvang. Het is gemakkelijk om te zeggen dat ik niet op fb moet vertrouwen, maar als de rest van mijn vrienden en familie op fb zijn en ze vertrouwen op fb om contact met elkaar op te nemen, welke keus heb ik dan !! Ik mis ze zo erg en ik mis ook het spelen op Farmville waar ik in 2009 mee was begonnen en er echt geld aan had uitgegeven en ineens is het allemaal weg! Wat me het meest van streek maakt, is dat ik nog geen antwoord kreeg van fb! Ik wou dat het wordt geretourneerd !!

  • 19

   Ik ben in dezelfde positie als jij. De foto's van mijn kinderen en foto's van mijn overleden verloofde staan ​​allemaal voor mijn rekening en kan ik ze nu nooit meer terughalen? Waarom ben ik uitgeschakeld zonder antwoord of zo? Ik heb niets ongepasts op mijn pagina en ik zou denken dat ze deze dingen zouden onderzoeken voordat ze iemand gewoon uitschakelen. Het is frustrerend, maar ik denk dat er niets aan kan worden gedaan. Niet eerlijk

 14. 20

  Hallo mijn naam is Sharon. Mijn fb-account is ook zonder waarschuwing uitgeschakeld op 29 maart 2011 en ik heb geen idee waarom. Ik heb al mijn vrienden, familie en collega's op fb en ik vind het jammer dat ik weggelaten word uit alle updates en info met betrekking tot mijn werk die ik regelmatig ontvang. Het is gemakkelijk om te zeggen dat ik niet op fb moet vertrouwen, maar als de rest van mijn vrienden en familie op fb zijn en ze vertrouwen op fb om contact met elkaar op te nemen, welke keus heb ik dan !! Ik mis ze zo erg en ik mis ook het spelen op Farmville waar ik in 2009 mee was begonnen en er echt geld aan had uitgegeven en ineens is het allemaal weg! Wat me het meest van streek maakt, is dat ik nog geen antwoord kreeg van fb! Ik wou dat het wordt geretourneerd !!

 15. 21

  Hallo ik ook 1 juni 2012 2:55 ik was uitgeschakeld en 2 juni 2012 1:04 uur kreeg ik een bericht dat ik per ongeluk was geschorst, dus ik kreeg mijn account terug, maar 3 juni 2012 3:14 uur was ik weer uitgeschakeld maar sinds het is zondag, ik denk niet dat ze zullen antwoorden misschien is het er uit .. hihi maar ik stuur mijn Phil. postcode en geboortecertificaat. NSO-kopie afgelopen 1 juni, dus ze keuren me goed en bevestigen gewoon verkeerd, maar 3 juni 2012, ik was opnieuw gehandicapt, ik voel me zo slecht dat ik daar echt geld uitgeef voor games en 2 juni nadat ze me mijn fb hebben teruggegeven, koop ik opnieuw .. en 3 juni 2012 ik was opnieuw uitgeschakeld huhu ze zeggen dat het Azië-virus kan optreden op 2 juni, mijn vriend vertelde me dat wanneer ik inlog op Facebook, maar waarom opnieuw uitgeschakeld, ik geen enkele fb-regels heb overtreden hoop ik op maandag antwoord van het fb-team

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.