Facebook Like-knop en WordPress-integratie

als

Met de Facebook Like-knop te lanceren, dacht ik dat ik vanavond wat tijd zou besteden en het zou integreren in mijn WordPress-blog. Ik heb het ook geïntegreerd op een Compendium ook de blog van de klant vanavond.

De eerste stap is vrij eenvoudig - voeg gewoon de iframe-code toe aan uw sjabloonpagina's (index en single). Aangezien uw indexpagina meerdere berichten kan hebben, is het belangrijk om de knop in uw paginalus aan te passen, zodat de permanente link correct wordt toegevoegd.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
&layout=button_count&action=like" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" style="border:none; overloop verborgen; breedte: 250 px; hoogte:px">

Ik heb ook de breedte aangepast en vervolgens wat CSS gedaan om de knop naast het Twitter Retweet-knop. De reden waarom deze tools zo geweldig zijn, is dat ze geen login, navigatie, enz. vereisen. Je klikt gewoon op de knop en je hebt de status op Facebook (respectievelijk Twitter) gepost.

Bovendien kunt u ook metagegevens in de koptekst van uw blog plaatsen zodat Facebook deze kan extraheren. Hier is hoe ik de mijne heb bewerkt:

"/>

Uiteindelijk hoop ik iemand een mooie plug-in te zien schrijven om dit te doen. Ik heb niet getest om te zien welke manier beter is - de iframe-benadering of de Facebook JavaScript-SDK methode. Als je een leuke plug-in hebt gevonden om dit te regelen, laat het me dan weten!

13 reacties

 1. 1

  Ik heb een vraag voor je, Bromance:

  2 nachten geleden probeerde ik te spelen met mijn Facebook-achtige box (voorheen de Facebook-fanwidget) voor mijn "hoe een boek met blues te publiceren. hopelijk ”fanpagina en nu wordt het niet geladen. Het doet wat het nu doet op Mashable ... of WAS eerder zaterdagmiddag.

  Is het in strijd met Thesis? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Er zou helemaal geen conflict moeten zijn, maar het kan een aantal belangrijke aanpassingen met CSS vereisen om de knop te vinden waar u deze nodig hebt. Ik had het erg moeilijk.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.