Mislukt: Microsoft Adcenter Labs en .NET

Mensen vragen zich af waarom ik niet graag in programmeer ASP.NET. Het is omdat elke keer dat ik dat doe, ik een foutpagina als deze krijg. Ik denk dat het de goede mensen zijn Microsoft kunnen hun eigen applicaties niet ontwikkelen zonder het te doen, hoe ga ik dat doen ?! Van demografische voorspelling van Microsoft Adcenter Labs:

microsoft adcenter demografische voorspelling

5 reacties

 1. 1

  Ik snap het niet ... dat is een standaard foutpagina. U kunt dat verkrijgen met elke toepassing (PHP, Ruby, Perl, enz…) Het is eigenlijk veiliger omdat in tegenstelling tot PHP, ASP.NET standaard de foutmelding verbergt zodat het niet aan de wereld wordt blootgesteld en kan uw site een doelwit zijn voor hackers.

  • 2

   Je kunt met elk platform een ​​foutpagina krijgen, zeker Sameer. Mijn klacht is dat het een MICROSOFT-site is met een MICROSOFT-fout. Ze zouden zich moeten schamen dat ze een applicatie hebben gemaakt die fouten bevat, aangezien zij degenen zijn die zowel IIS als ASP.NET hebben geschreven.

 2. 3

  Ik begrijp je punt nu. U zegt dat deze specifieke Microsoft-site de schuld is.
  Oké, je punt is geldig, ze zouden hun foutpagina moeten aanpassen (wat een triviale taak is), maar het is op zijn zachtst gezegd onredelijk om .NET de schuld te geven. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen "Ik hou niet van programmeren in PHP omdat de PHP-site een standaard foutpagina heeft" 😛

 3. 4

  Ik heb ook bij Microsoft gekeken, Sameer :). Ik denk dat de foutpagina's in IIS met betrekking tot ASP.NET verschrikkelijk zijn! In andere talen, waaronder PHP, krijg ik details over de fout als foutafhandeling is ingeschakeld. Het lijkt (voor mij) dat als ik test met ASP.NET, alles wat ik ooit krijg dit configuratiespul is.

 4. 5

  Ahh oke nu begrijp ik het. Maar onthoud dat het ontwerp verschrikkelijk is. Ze verbergen opzettelijk de echte foutmelding. Dit komt omdat u niet wilt dat uw kwetsbaarheden aan de wereld worden blootgesteld.

  Hetzelfde met ASP.NET, zie je de screenshot die je hebt? Voeg gewoon customErrors = off toe, dan krijgt u de exacte foutmelding.

  Eigenlijk is er zelfs een plug-and-play foutafhandelingsmodule die u kunt bellen Elmah waarvan ik vind dat het gewoon mooi is, ik heb het voorgesteld voor gebruik op het werk en het is geweldig. In dit geval kunt u de foutmeldingen verbergen voor de sitebezoekers, maar het wordt mooi gelogd en het kan zelfs worden ingesteld om u een e-mail te sturen elke keer dat er een nieuwe foutmelding verschijnt. Over lief gesproken 😉

  PS Ik hou ook van PHP, maar na 2 jaar .NET fulltime te hebben gebruikt, is het me echt gegroeid 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.