Mijn mislukkingen (en successen?) Delen

Hoed top naar McGee's overpeinzingen waar ik de foutvideo vond. Bedankt voor het inspireren van dit bericht!

Zelden ontmoet ik een succesvol persoon die geen rampzalige mislukkingen achter de rug heeft. Door de jaren heen heb ik geleerd mijn succes anders te meten dan de meeste anderen. Ik ben succesvol omdat ik 2 fantastische kinderen heb waar ik ongelooflijk trots op ben en die op de helft van mijn leeftijd al veel meer laten zien dan mijn prestaties.

Maar als ik terugkijk op mijn leven, geloof ik dat mijn succes te danken is aan mijn mislukkingen - niet ondanks hen. Ik heb een behoorlijk kleurrijke geschiedenis en heb veel slechte beslissingen genomen, maar het was pas ongeveer 5 jaar geleden dat ik stopte met concentreren en proberen te verbeteren wat ik was slecht in en begon erachter te komen wat ik was Goed in. Ik begon mezelf te omringen met mensen die me veroordeelden en die me hielpen mijn vaardigheden te verfijnen in plaats van mijn zwakheden te bekritiseren.

In mijn kielzog, heb ik was overgedragen van een middelbare school, opgepakt in rang bij de Amerikaanse marine, scheidde, begon een paar bedrijven, verloor een huis en verhuisde mijn kinderen (twee keer). Aan de andere kant behaalde ik honours-level cijfers op de universiteit, was een onderscheiden en eervol ontslagen Golfoorlogsarts, was verantwoordelijk voor het laten groeien van veel succesvolle bedrijven, had een hand bij de internationale verkoop van een bedrijf en heb als alleenstaande een veilig thuis gehad vader met 2 eerlijke en hardwerkende kinderen.

Ik heb nu het geluk om een ​​groeiend bedrijf te helpen runnen waarvoor ik de oorspronkelijke bedrijfsplannen heb helpen opzetten. Ik ben nog steeds niet rijk, en het interesseert me ook niet dat ik dat ben. Mijn familie woont nog steeds in een appartement. Al het geld dat ik elke betaaldag overhoud, gaat naar het collegegeld van mijn zoon of wordt opnieuw geïnvesteerd in nieuwe ondernemingen. Zolang ik een gelukkig gezin heb en een dak boven mijn hoofd, ben ik een gelukkig mens!

Als je me de grootste gebeurtenissen zou vragen die mijn leven hebben veranderd, heb ik er twee:

 1. Mijn scheiding. Ik was een liefhebbende vader, maar ik heb het nooit laten zien totdat ik met de mogelijkheid werd geconfronteerd mijn kinderen te verliezen. Mijn scheiding relativeerde mijn hele leven.
 2. Mijn ontslag bij een bedrijf. Nadat ik inkomsten had opgebouwd bij een lokaal bedrijf dat niet op de kaart stond, werd ik onder nieuw management geplaatst dat dacht dat ik een bedreiging was en werd ik de deur uit geleid. Ik kwam thuis, ging op de bank zitten en belde vriend Darren Gray en Pat Coyle.

  Pat zette me meteen aan het werk en ik heb nooit meer achterom gekeken. Ik veranderde ook mijn houding over mezelf en mijn waarde voor een bedrijf. ik was nooit een werknemer opnieuw, en blijf werken met en voor bedrijven die mijn leven zouden verrijken terwijl ik eraan werkte om hun leven te verrijken.

Mijn advies aan elke jongere is dat hoe eerder je erachter komt wat je sterke punten zijn en hoe je posities of kansen kunt vermijden die ze niet benutten, hoe eerder je geluk zult vinden. Met geluk komt succes.

7 reacties

 1. 1

  Je vergat te vermelden dat je goed bent in het inspireren van anderen. Dit is in mijn ogen een fantastische rijkdom, want niemand kan het je afnemen bij een overval, geen enkele ramp kan het smelten of laten knappen als een bubbel ...

  Goede post! Heel erg bedankt voor het delen.

 2. 3

  Uitstekende post,

  Ik herinner me nog levendig dat ik als jongere werd verteld dat ik alles in het leven kon doen waar ik mijn zinnen op zette. En terwijl iedereen om me heen positief en bemoedigend was; niemand was in staat om me te helpen begeleiden en aanwijzingen te geven om mijn sterke punten om te zetten in verkoopbare vaardigheden en om zwakke posities te vermijden.

  Als jongere; Ik was een introverte persoon en tot op de dag van vandaag vind ik netwerken en strategische relaties aangaan voor mijn carrière een uitdaging.

  Terugkijkend op mijn leven; Ik denk niet dat ik veel daverende mislukkingen heb gehad, want ik heb nog nooit grote risico's genomen die tot grote successen zouden kunnen leiden.

  Doug, bedankt dat je me veel hebt gegeven om over na te denken.

 3. 5

  Doug,

  Sinds ik je voor het eerst ontmoette, heb je voor mij gediend als inspiratie om altijd en eerst onbeschaamd MIJ te zijn. Ik weet zeker dat er velen zijn die mij daarbij zouden steunen.

  En, een avond te vroeg, bedankt voor je dienst aan ons land!

 4. 7

  Het is interessant dat je via 'vuurproef' hebt ontdekt dat het kapitaliseren van iemands kracht op zijn minst een van de sleutels tot geluk is.

  Wetenschappers zijn tot een vergelijkbare conclusie gekomen. Je kunt een reeks video's en artikelen vinden die ingaan op dit idee van 'geluk' CDL Super Session..

  Cheers!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.