6 reacties

  1. 1
  2. 3

    Ik heb geen idee hoe je kunt zeggen dat een van deze pagina's leesbaar is? Ik moest halverwege naar beneden scrollen om iets te lezen en toen was het het niet waard. Als je denkt dat een zijbalk van 3/4 pagina met felgekleurde knoppen en een pop-up die me blijft irriteren zakelijke marketing is, dan ben je het kwijt. Ik heb alleen de moeite genomen om dit te schrijven om iets met je te delen, zoals je met mij hebt gedaan. En dat is GESNEDEN tot de CHASE. Misschien is de old school en website-technologie zeker in een stroomversnelling. Maar marketing gaat toch nog steeds over het opbouwen van zakelijke contacten en het verzamelen van informatie over uw rivalen? Het zou me niet verbazen als de meerderheid van uw lezers kleurenblind is. Ik ga zeker die kant op.

    • 4

      Bedankt voor de feedback, Steve. We leveren de inhoud hier zonder kosten voor u en ons lezerspubliek bestaat al meerdere jaren met dubbele cijfers. Ik ben meer geneigd om in de richting van onze fans, onze adverteerders en onze sponsors te blijven werken. Beste wensen.

  3. 5

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.