Ben je gestruikeld?

StumbleUponAls je hier al een tijdje een lezer bent, weet je dat Ik ben verliefd op StumbleUpon. Mijn blog blijft een groot aantal bezoekers via Stumbleupon.

Als algemene regel houden mensen er niet van dat u zelf uw eigen pagina's promoot op sites zoals StumbleUpon. l heb in het verleden mijn eigen berichten ingediend - maar zelden. Als ik dacht dat het bericht controversieel was of veel aandacht zou kunnen krijgen vanwege de impact ervan, zou ik het zelf kunnen struikelen. Anders hoop ik dat anderen de pagina leuk zullen vinden en een duim omhoog geven.

Dat gezegd hebbende, er is niets mis mee om terug te gaan en een duim omhoog te geven voor pagina's waar anderen al op zijn gestuit op uw website. Als u binnen StumbleUpon naar uw domein of website probeert te zoeken, zult u merken dat hun zoekopdracht behoorlijk zielig is en beperkt tot de tags die gebruikers invullen.

Kanttekening: Als ik StumbleUpon was, zou ik dat helemaal doen Google Custom Search implementeren als inkomstenbron.

Met Google kun je echter gemakkelijk zien welke pagina's van je site zijn gestruikeld, zodat je een extra stem kunt uitbrengen! Voor mijn blog zoek ik gewoon naar:

site: stumbleupon.com martech.zone

Dit geeft me een lijst van mijn pagina's die anderen hebben gestruikeld, zodat ik opnieuw kan stemmen. Zelfbediening? Misschien - maar ik leun in de richting dat het oké is, omdat iemand anders de post al waardig vindt om te struikelen.

Als je StumbleUpon gebruikt, zorg er dan voor dat je Voeg me toe als vriend.

5 reacties

 1. 1

  Bedankt voor dit bericht. Ik had dit eerder geprobeerd, maar kreeg de Google-syntaxis niet goed of zoiets. En je hebt gelijk; StumbleUpon zou hun zoekmogelijkheden moeten verbeteren. Ik denk dat het ook geweldig zou zijn als StumbleUpon je zou toestaan ​​je eigen blogs te claimen, zodat je je kunt abonneren op een update wanneer iemand een van je eigen sites tegenkomt.

 2. 2

  Google heeft niet alle pagina's op mijn site gedetecteerd die bij SU zijn ingediend.

  Net als jij geloof ik sterk in SU omdat het de maximale hoeveelheid verkeer naar mijn blog bijdraagt.

 3. 3

  Ik heb me net aangemeld voor een account omdat iedereen zegt dat het zo'n geweldige manier is om meer bezoekers te trekken. Ik was door mijn profiel aan het navigeren en heb moeite om aan de slag te gaan, lijkt een beetje verwarrend. Beveelt u gidsen aan die u kunt bekijken en lezen om zo goed mogelijk aan de slag te gaan en te leren hoe u ermee kunt werken?

 4. 4
  • 5

   benwaynet,

   Om echt te profiteren van StumbleUpon, moet u er een bezoek brengen en het een paar keer per week gebruiken om sites die u tegenkomt te beoordelen. Als je eenmaal een goed profiel hebt opgebouwd, denk ik dat je impact zal verbeteren. Maar struikel niet alleen over uw eigen sites! Dat zal grotendeels worden genegeerd.

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.