Visio vinden… oftewel… mensen vragen zich af waarom ik een Mac gebruik

Mensen vragen zich af waarom ik Microsoft niet zoveel gebruik als in het verleden. Sommige mensen denken dat het hele pc/Mac-gebeuren maar een grap is. ik dacht dat de Pc versus Mac ding was ook maar een grap. Zijn geen. Ik zit nu officieel op een Mac voor een jaar.

En ik ben verwend.

Het ergste van werken op een Mac is dat je ook op een pc moet werken. Dat doe ik elke dag op het werk. Ik heb onlangs Vista geladen (het geeft nog steeds een blauw scherm na de slaapstand) en moest Microsoft Visio Standard Edition downloaden en opnieuw installeren. Makkelijk, toch? Ik heb het online bij Microsoft gekocht, dus ik ga het gewoon opnieuw downloaden en opnieuw installeren.

Ik ga naar de logische plaats, Microsoft Download Center. Er is een Silverlight-bèta van Microsoft Download Center, dus ik ga ervoor! Ik typ gewoon "Visio" in het veld "downloads zoeken". Dit is wat als eerste naar voren komt met 119 resultaten:
Microsoft Download Center Beta - De zoektocht naar Visio

Wat is het eerste gerangschikte resultaat? Helemaal geen Visio ... het is de 2007 Microsoft Office-invoegtoepassing: Microsoft Opslaan als PDF of XPS. Hoezo? (Ik ga niet eens proberen om erachter te komen waarom het eerste resultaat rang # 31 was). Dus ik lees en sorteer en lees en sorteer en vouw uit om 100 resultaten weer te geven... Ik kan Visio nergens vinden... alleen wat kijkers en een heleboel andere onzin.

Op naar de Office-site! Sinds ik Visio online heb gekocht, dacht ik dat ik via Microsoft terug naar de winkel kon gaan. Ik rommel wat rond, maar ik vind het... Visio Standard Edition. En in de linkerzijbalk... Vorige aankopen! Yahoo!!!!… eh… Ik bedoel Wahooo!!! Ik klik op Vorige aankopen en mijn factuurnummer verschijnt. NS!!!! Bijna daar!!!! Ik klik op de aankoop en dit is wat ik krijg:
Microsoft Office downloaden met Digital River Broken

Au. Ik gebruik Internet Explorer 7 zelfs... zonder deze zelfs in Firefox te riskeren. Ik wis mijn cookies. Ik navigeer terug, klik op mijn factuur… en….
Microsoft Office downloaden met Digital River Broken

Jij zuigt Microsoft! Op en buiten het web... je bent een klootzak! Nu kan ik mijn project vandaag niet af krijgen met de software. Ik ben teleurgesteld dat je me een upgrade hebt laten uitvoeren die me nog eens $ 150 heeft gekost die ik niet kan downloaden en niet kan gebruiken.

Mensen vragen zich echt af waarom ik op een Mac zit.

Geen wonder waarom het merk Microsoft in verval is. Het zou me verbazen als Microsoft-medewerkers zelfs hun eigen producten moesten gebruiken, online of offline.

12 reacties

 1. 1

  Ja, ik ben ook ziek van M $ rotzooi. Ik ben onlangs op Outlook 07 gesprongen en ben naar Mozillas Thunderbird gegaan .. Blij dat ik dat gedaan heb. Binnenkort wordt ook Open Office geïnstalleerd om de rest van M $ kantoorafval kwijt te raken.

  Overweeg echt om de sprong te maken en nu alleen Linux op mijn machines te gebruiken. Het is de laatste tijd erg gebruiksvriendelijk geworden en de meeste winblows-software heeft deze dagen een Linux-compatibel alternatief.

  Ik weet niet zeker of ik dapper genoeg ben om een ​​mac te krijgen.

 2. 2

  Wat een nachtmerrie!!! Microsh * te! Als wij mensen leren…. Microsoft zal ECHT in de problemen komen als de zakelijke gemeenschap plotseling beseft dat ze tijd en geld zullen besparen als ze overschakelen naar Mac en stoppen met het gebruik van Microsoft-producten.

 3. 3

  En toch, terwijl ik het artikel lees, bevat uw Google Ads-link onder aan uw bericht links om Office 2003 en 2007 te kopen.

  En Mac-advertenties aan de zijkant, vermengd met andere Office-invoegtoepassingen.

  Soms is het erg leuk hoe geautomatiseerde advertentiecode op de meest interessante momenten kan verschijnen. Uw bericht in combinatie met de "tijdige" advertenties maakte mijn avond 🙂

 4. 5
 5. 6
 6. 8
 7. 10

  Ik heb heel weinig problemen gehad met Microsoft-producten. Oh, ik heb veel problemen online gehad, maar niets kritiek. Vanwege de algemene onbetrouwbaarheid van internet, heb ik liever papieren exemplaren van alle programma's die ik koop, vooral als ze duur zijn. Old school, ik weet het.

  Het is ironisch, maar ik heb meer problemen gehad met Macs en Linux dan met Windows, en open source-programma's lijken nooit goed te werken met mij. Het is zeker niet vanwege een gebrek aan technische knowhow (ik gebruik computers sinds de dagen van DOS).

  En waarom vervangen mensen tekens bij het schrijven van "Microsoft"? Ik bedoel, het is niet zo dat het spellen van het op de een of andere manier de onheilige macht van Bill Gates om de wereld te regeren zal vergroten. Het ziet er gewoon raar uit.

  • 11

   Hallo Cody,

   Dit bericht was een grote reuzenlucht over mijn frustratie over hun site. Ik denk dat de verbinding is dat Microsoft enigszins is verbroken met hun gebruikers. Mijn probleem ging niet over de software (deze keer;), maar over de klantenservice.

   Zolang ik me herinner, is het altijd zo geweest. Microsoft is enigszins ongenaakbaar geweest en heeft de richting gedicteerd… zaken als het hebben van een browser die geen standaarden toepast, beveiligingsmodellen uitwerken die alleen werkten met op Microsoft gebaseerde applicaties, en het negeren van andere standaarden, zoals documentstandaarden.

   Ik heb veel respect voor wat ze hebben bereikt, maar ik geloof echt dat hun vijandigheid jegens iemand anders in de ruimte het beste uit hen haalt. Eén blik op een Steve Ballmer-video maakt het voor mij duidelijk!

   Begrijp me niet verkeerd, Jobs heeft ook zijn eigenaardigheden. Hij is een idioot als je het laatste Wired-magazine leest. Maar ik denk dat zijn aandacht veel meer gericht is op het veranderen van de status quo en proberen dingen gemakkelijker en stijlvoller te maken voor zijn 'cult'.

   Cheers!
   Doug

 8. 12

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.