Volg Browser Market Share op van Colts.com

Toen ik het bericht op de Browser marktaandeel, veel van de feedback op de post was dat ik de statistieken op W3Schools.com niet moest vertrouwen. Ik heb deze feedback echt in twijfel getrokken ... waarom zouden de statistieken in de wereld aanzienlijk verschillen van website tot website?

Nou, dankzij de bijdragers ... Ik kwam erachter dat het er echt toe doet! Ik stuurde goede vriend Pat Coyle een e-mail en vroeg of hij wat statistieken van wilde delen Colts.com. Ik dacht dat de enthousiaste sportfan waarschijnlijk heel anders is dan iemand die een site over webtechnologieën bezoekt en een goede vergelijkingsgroep zou zijn om mee te meten. En het was! De volgende statistieken zijn gebaseerd op de laatste 870,000 bezoekers van Colts.com:

Colts.com Bezoekersbrowser Marktaandeel:

Colts.com Browserstatistieken - Gedetailleerd

Colts.com Bezoekersbrowser Marktaandeel - Overzicht:

Colts.com Browserstatistieken

Wat JavaScript betreft, het vertoont nog steeds een grote penetratie:

Colts.com JavaScript-statistieken

Wie weet?! Ik zal van nu af aan veel meer aandacht besteden aan statistieken over het aandeel van onafhankelijke browsers, in plaats van aannames te doen over het totale marktaandeel. Even terzijde, hier zijn de statistieken voor mijn blog van de afgelopen maand. Ik heb ze nog nooit eerder bekeken, maar je zult een groot verschil zien!

Browserstatistieken voor mijn bezoekers:

Mijn browserstatistieken

6 reacties

 1. 1

  Ik heb dit ook gehoord, en hoewel het logisch is, zou je kunnen zeggen dat elke site een andere browserspread genereert vanwege het unieke publiek. Ik zou graag willen denken dat als je alle statistieken naar de meest populaire websites zou nemen en ze zou combineren, je zou krijgen wat ze kregen. (Ik heb zelf hun gegevensbron niet gecontroleerd).

  Ik weet dat veel bloggers op Firefox zijn afgestemd, maar de Colts krijgen de massa.

  Geweldige dataset, bedankt voor het delen. Ook mooie grafieken 🙂

 2. 2
 3. 4

  Hey Doug,

  Ik ben blij dat je dit opnieuw hebt bezocht met verschillende statistieken voor W3Schools, ik stond op het punt een vernietigende opmerking over dat bericht te schrijven!

  Het punt dat hier echt is ontdekt, is dat de enige statistieken die er toe doen, de statistieken zijn voor de site die u op dat moment overweegt. Als bijvoorbeeld noch uw site, noch de Colts-site in IE zou werken, zouden de Colts veel meer problemen hebben dan u. Elke site moet werken met zijn publiek en de browsers die ze gebruiken.

  Als een algemene maatstaf voor het browseraandeel op dit moment, alleen om te zien hoe Mozilla het doet, zou ik graag de browserstatistieken van Google willen zien!

 4. 5

  Computernerds gebruiken Firefox zeker meer dan de gemiddelde shmoe. Ik gebruik beide. Ik gebruik IE nu alleen omdat ik eraan gewend ben, maar ik ga langzaamaan meer richting Firefox. Vooral de laatste tijd nadat ik tijdens het gebruik van IE twee keer in een maand door malware werd geraakt.

 5. 6

  Bedankt voor dit bericht! Alles wat ik tot nu toe heb gezien, zijn statistieken van sites met veel technologie, dus de gebruikers hebben waarschijnlijk meer een hoge resolutie en een andere browser naast IE. Ik zou graag willen zien wat de gemiddelde schermresolutie op colts.com is ... Ik wil echt af van het ontwerp voor 800x en 1024x als mijn basislijn gebruiken

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.