GetProspect: vind B2B-e-mailadressen en beheer prospectlijsten

Vind prospect

Hoe graag ik ook word gespamd, ik moet toegeven dat er momenten zijn dat mensen mijn e-mailadres hebben gevonden en contact met me hebben opgenomen voor legitieme zaken. Ik heb zelfs een paar aannemers ingehuurd en een paar platforms gekocht van deze ongevraagde uitgaande e-mails die naar mij zijn verzonden.

Dat gezegd hebbende, verwacht ik een beetje respect in deze communicatie:

  • Onderzoek - Ik wil weten dat ik uniek geïdentificeerd ben voor een specifiek doel.
  • Personalisatie - Ik wil dat de persoon me precies laat weten wat dat doel was en wat hun verwachting was.
  • Afmelden - Ik wil een manier om me af te melden voor het verzoek en nooit meer een e-mail te ontvangen als deze niet van toepassing is.

GetProspect E-mailzoeker

In het verleden heb ik ook het (zucht) onvoorstelbare gedaan en gekochte bulk-e-maillijsten. Het is echter een heel vage branche, dus uw kansen om uw reputatie te schaden en te worden stilgelegd door uw e-mailleverancier zijn groot. Als u dit doet, kunt u de lijst beter door een hulpprogramma voor e-mailintelligentie laten lopen om ervoor te zorgen dat u geen spam-trap-e-mails importeert en e-mails die worden teruggestuurd.

GetProspect is een doorzoekbare verzameling e-mailadressen gecombineerd met een intelligentie-engine die gegevens up-to-date houdt. Voer gewoon uw zoekcriteria in en onze e-mailextractor geeft een lijst met namen met zakelijke e-mails, functie, LinkedIn-profiel-URL, bedrijfsnaam, branche, website en nog veel meer!

GetProspect - Zoek een e-mailadres van een potentiële klant

GetProspect Prospect Management

GetProspect biedt een geweldige interface om uw prospects te importeren, zoeken, filteren, organiseren en exporteren.

GetProspect Prospect Management

GetProspect Prospect Management-functies omvatten:

  • lijsten - Groepeer uw geëxtraheerde profielen in lijsten. Sorteer op naam, bedrijf, functie, etc.
  • Integraties - Importeer of exporteer uw potentiële klanten naar meer dan 750 apps, waaronder Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun en Suite G.
  • Team - U kunt uw team uitnodigen om uw plan te delen, zodat u sneller potentiële klanten kunt vinden.
  • Exporteren naar Excel - Exporteer gevonden contacten naar XLS-bestand met uitgepakte e-mails en andere info.
  • Bulk Import - Zoek in één keer een lijst met e-mails. Importeer gewoon bestanden met namen en bedrijfsinformatie en vind de e-mails in bulk.
  • BedrijfsInfo - Vind nuttige informatie zoals een bedrijfswebsite, fysiek adres en telefoonnummer, bedrijfsgrootte, aantal werknemers en meer.

Meld u aan en ontvang 200 gratis e-mailadressen

Openbaarmaking: ik gebruik mijn affiliate-link voor GetProspect - gebruik code 6rE12 zodat u 200 potentiële e-mailadressen kunt krijgen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.