Google Adsense Nu inkomsten genereren met mijn feed

geldboom

Ik heb geruime tijd affiliate marketingadvertenties in mijn feed weergegeven met behulp van de PostPosten plug-in die ik heb ontwikkeld voor WordPress en Commission Junction advertenties. Het was echter niet echt een bron van aanzienlijke inkomsten, misschien een paar dollar per maand.

Deze week heb ik me aangemeld met Google Adsense om mijn feed van Feedburner naar Google te converteren. Het proces om dit te doen is nog steeds handmatig, maar wees niet bang, je verliest geen enkele abonnee in het proces. Beide adressen blijven de feed publiceren, maar de feed op Google plaatsen heeft financiële voordelen omdat het u toegang geeft tot Google Adsense voor feeds.

Log gewoon in op uw Adsense-account en volg de instructies om uw feed handmatig in te dienen voor conversie. Het duurde ongeveer een week voordat de mijne bekeerd was. Google belooft dat dit in de toekomst een geautomatiseerd proces zal zijn.

biden google adsense-feed

Het is echter nog steeds niet perfect! Kijk eens naar de bovenstaande advertentie van een radicale politieke organisatie die aansluit bij mijn opmerking over Joe Biden. Het artikel waarnaar wordt verwezen, was eigenlijk een behoorlijk enge blik op Biden's 40-jarige geschiedenis van stemmen met grote broer en het achterlaten van de kleine man om rond te hangen.

Ik verwacht niet te veel inkomsten van Adsense op de feed. Veel mensen noemen het programma gewoon Webmaster Welzijn.

3 reacties

  1. 1

    Douglas, ik heb de RSS-advertenties nu ongeveer een week en op sommige dagen heb ik daar betere inkomsten dan met de blog AdSense-blokken. Ik weet niet zeker of dat na verloop van tijd zal duren, maar het is zeker voorlopig belangrijk.

  2. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.