Google Analytics krijgt een mooie rapportage-interface (bèta)

Just received a note in my inbox and a fantastic surprise when I opened up Google Analytics. They’ve got a beta reporting interface live that is very striking. To be honest, I was really starting to like Clicky vanwege de geweldige berichtgeving. Hierdoor blijf ik misschien bij Google blijven!

Google Analytics Beta-rapportage

Here’s a link to a Product Tour for the new Google Analytics Beta Reporting.

5 reacties

  1. 1

    Ik kijk er naar uit om dit in actie te zien wanneer mijn account wordt overgeschakeld naar de nieuwe versie. Het ziet er best gelikt uit.

    Ik weet zeker dat je Clicky niet zult verlaten, onthoud gewoon die gemakkelijke hyperlinks die je rechtstreeks naar het punt brengen waar je bezoeker vandaan kwam, en de Feedburner-integratie 😉

  2. 2

    Ik gebruik Clicky via Performancing.com. Ik vind het tot nu toe erg leuk en ik kreeg een jaar lang gratis gebruik van de premium-service om ze op mijn blog te beoordelen. Ik vraag me af of Google zich zorgen begint te maken vanwege alle Stat-services die opduiken die er zoveel beter uitzien en zo veel gemakkelijker zijn om mee te werken.

  3. 3
  4. 5

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.