AppSheet: bouw en implementeer een mobiele app voor inhoudsgoedkeuring met Google Spreadsheets

AppSheet-app voor goedkeuring van inhoud

Hoewel ik me af en toe nog ontwikkel, heb ik niet het talent of de tijd om fulltime ontwikkelaar te worden. Ik waardeer de kennis die ik heb - het helpt me om de kloof te overbruggen tussen ontwikkelingshulpbronnen en bedrijven die elke dag een probleem hebben. Maar ... ik wil niet blijven leren.

Er zijn een aantal redenen waarom het bevorderen van mijn programmeerkennis geen goede strategie is:

  1. Op dit punt in mijn carrière heb ik mijn expertise ergens anders nodig.
  2. De grotere reden is echter dat ik niet geloof dat de vraag naar een onverzadigbare vraag naar ontwikkelaars zal duren.

Waarom? Omdat grote platforms ongelooflijk goede no-code-oplossingen implementeren.

Geen code, codeloze en low-code-oplossingen

De volgende fase van digitale technologie is misschien spannender dan enige vooruitgang die we in een hele tijd hebben gezien. Grote bedrijven ontwikkelen slepen en neerzetten (geen code of codeloze) oplossingen die waanzinnig goed zijn. De mogelijkheden voor deze systemen zijn onbegrensd, aangezien bedrijfsleiders niet echt van een ontwikkelingsbedrijf verlangen dat ze hun oplossing van een servettenschets tot een volwaardige applicatie brengen.

Google AppSheet

Als u gebruik maakt Google Workspace voor uw organisatie (ik zou het ten zeerste aanbevelen), hebben ze AppSheet gelanceerd - een applicatiebouwer zonder code! Met AppBladkunt u snel apps op maat maken om het werk te stroomlijnen, automatiseren en vereenvoudigen. Geen codering nodig.

Iedereen in uw Google Workspace kan zijn eigen apps maken en beheren ... die de productiviteit van uw team kunnen verhogen, fouten kunnen verminderen en de achterstand van uw ontwikkelingsteam kunnen verkleinen.

Google AppSheet

AppSheet-app voor goedkeuring van inhoud

Hier is een geweldig voorbeeld, een management goedkeuring aanvraag die Google Spreadsheets en AppSheet bevat om inhoud eenvoudig door een stapsgewijs goedkeuringsproces te sturen.

Goedkeuring van Google AppSheet-inhoud

Deze specifieke app is gewoon verbonden met Google Spreadsheets, maar u kunt elke gewenste gegevensbron integreren.

Implementeer op iTunes of Google Play

Het beste gedeelte? De app die u zojuist hebt gemaakt zonder een regel code, is niet alleen een webapplicatie dat in een browser wordt uitgevoerd, stelt AppSheet gebruikers in staat om een ​​whitelabel-versie van de app te maken die u kunt implementeren op Google Play of op de iPhone via iTunes.

Implementatie vereist minimale AppSheet-licenties die zijn gebaseerd op een betaling per gebruiker of een PRO-engagement.

AppSheet-prijzen

Openbaarmaking: ik gebruik mijn Google partnercode hier.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.