Bel me als je geen bèta hebt, Google Gears!

Google Gears-bètaNou, ik weet niet zeker wat er in godsnaam in zit? Google Gears voor de bètaversie, maar ik denk dat ze terug moeten gaan naar Alpha.

Ik begon te rennen Google Gears ongeveer een week geleden om de offline functionaliteit van applicaties zoals Google Reader te testen. Ik merkte niet meteen problemen met het draaien van de add-on, maar in de loop van de week moest ik Firefox steeds vaker geforceerd afsluiten.

Uiteindelijk zou Firefox vastlopen als slechts één pagina geopend is (dat heeft niets te maken met offline weergave). Onlangs merkte ik het tijdens het gebruik Yahoo Webmessenger. Ik was benieuwd of Yahoo de problemen veroorzaakte. Vandaag ben ik ermee gestopt en had ik nog steeds problemen. Ik heb Google Gears uitgeschakeld nadat Firefox om de paar minuten vastliep en voila! Ik ben weer vrij.

Sorry, Google. Haal je peuken terug op de campus, bestel pizza en knip de massagebonnen voor dit team af - ze moeten weer aan het werk!

3 reacties

 1. 1

  Toen ik snel met Gears speelde, ontdekte ik een aantal vreemde dingen, maar ik schreef het toe aan het feit dat ik aan het ontwikkelen was en dat er bijwerkingen zouden zijn, ik heb het uiteindelijk ook verwijderd omdat ik al te veel firefox heb add-ons geïnstalleerd.

  Ik vind dat firefox zelf krijgt meer onbetrouwbaar hoe meer add-ons heb je in een keer, niet zeker of dit neer op geheugenlekken of gewoon algemene vertragen.

 2. 2

  alleen google heeft het lef om bètasoftware op zo'n grote schaal uit te brengen.

  we hebben ooit geprobeerd bètasoftware vrij te geven en veel shareware-sites weigerden de software te accepteren ... zeggend dat het instabiliteit op de computer van de gebruiker kan veroorzaken.

  Maar dezelfde site zal meer dan blij zijn om beta spullen uit grote jongens publiceren 🙂

 3. 3

  Spot op!
  Ik heb vergelijkbare problemen gehad. Eigenlijk ben ik gestopt met het gebruik van firefox ... uiteindelijk wist ik dat het versnellingen waren en schakelde ik alle add-ons uit ... om te bevestigen dat het de add-onsprobleem was, \ n.
  Keerden andere geleidelijk sans versnellingen. Een of andere manier firefox is nog opgelapt. 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.