Sprinkhanenmarketing

UPDATE: het resultaten zijn binnen op deze campagne! 4,911% verkeerstoename van april tot mei; 144,843 videoweergaven met 162 opmerkingen; 1,500 tweets; 120 blogberichten in één maand; Tweets van Guy Kawasaki, Kevin Rose en Jason Calacanis; 7 nationale tv-vermeldingen.

Vanavond kwam ik thuis en ontving ik een FedEx gericht aan mijn blog van Sprinkhaan. Vreemd genoeg opende ik het pakket en vond ik een pakket met echte met chocolade bedekte sprinkhanen - dat is nu een marketingcampagne!

Grasshoppers

Lees de kleine lettertjes! Het pakket verwijst dan naar een bericht van Grasshopper voor ondernemers:

Grasshopper is misschien niet wat je denkt! Het is eigenlijk een geïntegreerd virtueel telefoonsysteem (virtuele pbx) voor uw bedrijf met gratis nummers, doorschakelmogelijkheden naar huis, mobiel, kantoor... en zelfs online voicemail naar e-mailmogelijkheden. De kosten variëren afhankelijk van het pakket dat u wilt, maar ze beginnen bij $ 9.95 per maand en lopen op tot $ 199 per maand.

Ik ben een sukkel voor een marketingcampagne die boven de massa uitsteekt en dit is er een van! Ik zou graag meer willen weten over hoe Grasshopper heeft vastgesteld dat ondernemers een belangrijke doelgroep waren voor deze campagne. Ik ben ook benieuwd hoe de campagne uitpakt. Als het niet leidt tot directe inkomsten, zal het Grasshopper zeker bekendheid geven!

Het zal interessant zijn om te zien hoe de dienst zal concurreren en vasthouden Google Voice wanneer het live gaat. Het lijkt erop dat Grasshopper een aantal robuuste functionaliteit heeft, maar de prijs- en minuutbereiken kunnen beperkend zijn voor sommige kleine bedrijven.

Wat betreft de met chocolade bedekte sprinkhanen, ik heb er een geprobeerd en dat deed een vriend van de familie ook. Het smaakte naar chocolade… met een beetje crunch. Mijn zoon en dochter weigerden er een te proberen.

3 reacties

 1. 1

  Hallo Doug,

  Bedankt voor het geweldige bericht. Blij dat je de sprinkhanen hebt ontvangen en ik hoop dat je er een hebt geprobeerd.

  Ik wil twee dingen noemen die u noemde. Ten eerste over live gaan. We hebben tot nu toe meer dan 70,000 ondernemers bediend (http://grasshopper.com/about) en de service blijven verbeteren op basis van feedback. Ten tweede, over Google Voice. Als consumentendienst is Google Voice geweldig. Waar Grasshopper verschilt, is dat het is ontworpen als een zakelijke tool. Uitbreidingen voor medewerkers en afdelingen, doorschakelschema's, een robuust online portaal, betrouwbare en 24/7 live ondersteuning. In wezen kan uw Grasshopper-extensie zoveel mogelijk doorsturen naar uw Google Voice-telefoonnummer naar uw Blackberry, thuistelefoon, enz.

  Laat het me weten als u de service wilt testen.

  Met vriendelijke groet,

  -Siamak

  • 2

   Hallo Siamak,

   Heel erg bedankt voor je reactie! Ik erken absoluut dat er een enorm onderscheid is tussen zakelijke en consumententoepassingen - uw punt is goed begrepen. Gefeliciteerd met uw groei en succes. Ik weet niet zeker of ik je applicatie voldoende aandacht zou geven ... maar nadat ik aan een aantal startups heb gewerkt, zal Grasshopper zeker op mijn lijst met apps staan ​​om uit te proberen.

   Nogmaals bedankt!
   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.