Mijn volgende lezing: gravitatiemarketing

gravitatiemarketing

De volgende op de leeslijst (die zich echt opstapelt) is Zwaartekrachtmarketing.

De aardige mensen bij Wiley stuurden me het Marketingboek - ze moeten hebben ingezien dat ik een sukkel ben voor marketingboeken. Voor degenen onder jullie die zakenboeken als de pest vermijden maar graag menselijk gedrag bestuderen ... dat is wat ik zo leuk vind aan marketingboeken.

Iemand vroeg me een keer of ik sociologie had gestudeerd. Ik veronderstel dat ik in zekere zin heb… ik geloof dat dat is waar marketing om draait. Ik beweer niet veel te begrijpen van menselijk gedrag, maar ik observeer het graag en deel wat ik observeer.

Gravitational Marketing, The Science of Attracting Customers, heeft een gladde, gladde kaft website, gelikte blog en een behoorlijk gelikte beschrijving:

Gravitational Marketing biedt ondernemers, bedrijfseigenaren, verkopers en marketingprofessionals een eenvoudige methode om klanten aan te trekken en verkopen te sluiten zonder handmatige verkoopwerkzaamheden uit te voeren, zoals cold calling, prospecting of bedelen voor zaken.

Dit boek is geschreven voor mensen die graag omzet, winst, klanten en geld in hun zak willen hebben, maar dit liever zonder handwerk willen doen. tactiek. Het combineert praktisch advies op basis van beproefde en beproefde methoden met kronieken uit de loopgraven, high-wire-without-a-net verkoop- en marketingervaringen.

Ik ben niet iemand voor gelikt, maar dat zou ik niet doen beoordeel het boek op zijn omslag [bedoeld]. De citaten van andere auteurs klinken alsof het boek grappig, hardnekkig en in je gezicht is. Dat klinkt niet zo gelikt als de advertenties ... het klinkt als een boek waar ik echt van zal genieten.

U kunt een uittreksel van gravitatiemarketing op de website van de auteurs. Ik zal mijn mening over het boek binnen een paar weken delen als ik het af heb.

2 reacties

  1. 1

    Hey Doug

    Dit ziet eruit als een geweldig boek. Ik zou willen dat ze me een exemplaar zouden sturen om te lezen en te beoordelen. Ik zal het toevoegen aan mijn lijst, die momenteel met grote sprongen groeit.

  2. 2

    Ik hou van het idee om klanten naar je toe te laten komen - via zwaartekracht. Dat is de beste aanpak, als de klant denkt dat hij het product in de eerste plaats wilde hebben, niet dat jij het product erop hebt gedrukt. Bedankt voor de aandacht voor dit boek.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.