Het verkeer is relatief, ik heb genoeg

oogbollenToenemend verkeer. Iedereen lijkt geobsedeerd om hun inhoud naar zoveel mogelijk plaatsen en zoekopdrachten te krijgen. Voor een bedrijf is het altijd cool om nationale of regionale erkenning te krijgen waardoor er interesse in uw bedrijf ontstaat. Is het wel het juiste verkeer?

Werken in de krantenindustrie gaf me een fascinerende blik op de belachelijke jacht op meer oogbollen. Veel kranten blijven hun krant flink verlagen (en devalueren), simpelweg om hoge advertentietarieven te behouden met opgeblazen kijkerspubliek. Dit ging tot het uiterste - zoals het tellen van lezers op gestolen exemplaren van de krant (ja, het was toegestaan ​​door het Audit Bureau of Circulations).

Mijn lezerspubliek is stabiel

Het lezerspubliek op mijn site heeft zijn ups en downs gehad, maar het is redelijk stabiel. Gedurende de week heb ik gemiddeld ongeveer duizend lezers rechtstreeks, ongeveer tweeduizend RSS en nog eens 100+ via e-mail. Gezien het feit dat ik veel schrijf over Indianapolis en het enge onderwerp van online marketing - in combinatie met het feit dat ik een eenmanszaak ben, ben ik trots op die statistieken.

Regionaal heeft de blog mij veel exposure opgeleverd. Ik geloof dat ik zeer gerespecteerd word voor het harde werk dat ik heb gedaan, zowel op de blog als het helpen van bedrijven. Ik krijg massa's uitnodigingen voor koffie en vergaderingen - zo veel dat ik vaak niet beschikbaar ben en soms irriteert het degenen die me proberen in te halen. Ik krijg ook genoeg spreekbeurten dat ik serieus werk aan het 'afstemmen' van mijn toespraken en het verbeteren van hun levering.

Het aantal oogbollen die mijn blog in beslag nemen, overschrijden de middelen die ik persoonlijk op elk verzoek moet leveren. Ik kon me niet voorstellen dat mijn lezerspubliek zou verdubbelen en hoe dat mijn leven zou kunnen beïnvloeden. Ik werk al te veel uren en heb het gevoel dat ik niet zoveel quality time met mijn gezin doorbreng als ik zou willen.

Als u kijkt naar hoe uw bedrijf het aantal lezers en verkeer gaat vergroten, moet u zich afvragen: "Hoeveel is genoeg?". Wat als je je lezers verdubbelt? Hoeveel meer leads zou dat in uw pijplijn stoppen? Kan uw bedrijf het aan? Veel bedrijven zijn niet bereid om op te schalen. Anderen doen het heel goed met genoeg verkeer om hun werknemers en eigenaren een eerlijk salaris te betalen.

Het gaat niet altijd over meer oogbollen, soms is het gewoon de rechter oogbollen. Relevante leads zijn wat telt.

3 reacties

 1. 1

  Ik denk dat het altijd afhangt van het type site dat u gebruikt. Voor mij staat meer verkeer gelijk aan meer inkomsten. Ze zijn direct gerelateerd.

  Als u 4 of 5 advertentieplaatsen heeft waarop CPM-advertenties worden weergegeven, kan dit betekenen dat u aan het eind van de dag $ 300 of $ 400 extra in uw zak hebt ... vermenigvuldig deze aankoop met 365 ... en u krijgt een behoorlijk aanzienlijk bedrag 🙂

  • 2

   Heel waar, Geeks! Mijn blog is een van die 'hybride' blogs die zowel een publicatie als een persoonlijk merk is om te raadplegen en te spreken. Als het gewoon een publicatie was, zou ik zeker de envelop verleggen om zoveel mogelijk lezers te krijgen als ik kon.

 2. 3

  Hoe beoordeelt u relevantie? Ik vraag dat trouwens helemaal niet om luchthartig te zijn.

  Ik bedoel ... hoe? U kunt zien waar sommige leads vandaan komen… dat is een begin. U kunt zien wanneer mensen commentaar geven… een ander gegevenspunt. U kunt de hoeveelheid e-mail beoordelen die u krijgt om te ‘verbinden’ of spreken ... maar welke andere factoren gebruikt u om relvanante lezers te beoordelen?

  Uiteindelijk 1000, 2000, 10,000 etc. hoe weet u of uw "SHAZAM" zo helder oplicht als die van Seth Godin? Meer mensen kennen Paris Hilton dan Angelica Huston, maar ik weet welke ik in een film wil zien.

  Het doet me denken aan die oude machines die je vroeger in bars zag "Grijp hier om te zien wat voor soort minnaar je bent?" ... iedereen wist dat het gewoon een manier was om je 50 cent te stelen, maar met genoeg drank zouden mensen om de machine te gebruiken.

  Het was een vraag waar iedereen het antwoord op wilde weten, en een vraag waarvoor geen enkele machine ooit gekwalificeerd was om te beoordelen, dus het verlangen naar de feedback gaat boven de reden en ik probeer daar niet heen te gaan met mijn eigen inspanningen in bloggen.

  Met vriendelijke groet,

  Wrich

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.