Gelukkige verjaardag voor mij!

ExactTarget Verjaardag

ExactTarget is een geweldige plek om te werken!

Vanmorgen verrasten mijn lunchvrienden / collega's / co-echtgenoten me met een goed ingerichte pod. Compleet met verjaardagsconfetti (pas op dat ik ze niet in mijn toetsenbord krijgt), Happy Birthday-lint, een Expresso-machine (!!!), Dr.Grip Gel Fine Point-pen, Expo Dry Erase Marker met magnetische houder en gum op de punt, EN een “Tide To Go” Vlekverwijderaar (aangezien ik altijd terugkom van de lunch met een enkele druppel van iets op mijn shirt).

Een betere verjaardag kun je niet hebben! (Tot ik thuiskom en mijn kinderen me mijn taart voeren met mijn 'Over the Hill'-kaars!). Jeetje, ik ben nog niet eens 40!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.