Gelukkig oudejaarsavond ... misschien

HoofdpijnVanmiddag kijk ik ernaar uit om oudejaarsavond door te brengen met een paar geweldige vrienden, Bill en Carla. We gaan wat spelen Schedel games, bekijk enkele video's en ontspan terwijl we wachten tot 2007 rustig en (hopelijk) vredig binnenkomt.

UPDATE: ik had eerder geschreven over een uitdagende zakelijke relatie die ik met een andere blogger was aangegaan. Op verzoek van enkele andere lezers zal ik deze gedeeltelijke post bewaren. Gelukkig werken we aan de openstaande problemen.

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    Ik ben blij dat hieraan wordt gewerkt. Ik heb de originele post gezien en was erg bezorgd om je. Sinds ik onlangs rouwde om de dood van mijn echtgenoot (we waren gescheiden maar beste vrienden), kan ik ZEKER betrekking hebben op Holiday Blues.

    De mijne heeft ook een vrolijke noot. Ze hield van Kerstmis, maar haar gezondheid had haar de afgelopen jaren belet het 'goed te doen'. Ik put er troost uit te weten dat ze de beste kerst ooit heeft gehad.

    Vince

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.