Houd bedrijven verantwoordelijk

gefrustreerd

Ik zou geweldige horrorverhalen met jullie kunnen delen over mijn geschiedenis met banken en creditcards. Een deel ervan is weliswaar mijn schuld geweest, maar het meeste zijn de belachelijke acties van banken. Ik vraag me af hoe deze jongens 's nachts slapen ... enorme winsten, reddingsoperaties, bonussen voor leidinggevenden en belachelijke toeslagen voor overschrijding hebben hen niet eens toegegeven om hun systemen te verbeteren.

Hier is een goed voorbeeld… mijn zakelijke creditcard is tijdens het reizen twee keer uitgeschakeld. Voorafgaand aan beide reizen heb ik de bank laten weten dat ik zou reizen en om er zeker van te zijn dat ik niet werd gemarkeerd. De telefoontjes waren tijdverspilling - ik was twee keer uitgeschakeld verdachte activiteit. Tweemaal was genoeg… en het verouderde online systeem en het gebrek aan ondersteuning in het weekend en 's nachts zorgden ervoor dat ik eindelijk terugkeerde naar een enorme bank. We noemen ze JP.

JP heeft een behoorlijk geweldig online systeem. JP heeft mogelijkheden voor buitenlandse draad. JP heeft een app waarmee ik een cheque kan storten door er een foto van te maken. JP heeft zelfs payroll-mogelijkheden met mijn account. Misschien is het coole ding ... JP heeft me een persoonlijke bankier toegewezen. Wat is een persoonlijke bankier? Het is iemand die ik moet mailen en bellen als ik een probleem heb. Mijn persoonlijke bankier vertelt me ​​dan het nummer 1-800 om hulp te bellen. Een enorme verbetering ten opzichte van het oude systeem om in de eerste plaats alleen het 1-800-nummer te bellen. [Ja, dat is sarcasme]

Tussen haakjes: Mijn persoonlijke bankier is een schat en ik weet dat ze me zoveel mogelijk probeert te helpen. Het lost het probleem echter niet op.

Dit weekend moest ik wat vliegtickets bestellen voor de Betrek een conferentie eind deze maand in San Francisco. Eerst gebruikte ik Kayak en de creditcard werkte niet. Vervolgens heb ik de Delta.com-site gebruikt en het is mislukt. Beide keren stond er dat mijn adres niet overeenkwam met mijn account. Het enige probleem hiermee is dat mijn adres op beide sites precies op dezelfde manier wordt ingevoerd, dus er is niet echt een verschil. In plaats van op te hangen, stond ik in de wacht terwijl de Delta-vertegenwoordiger persoonlijk mijn bank belde om het adres te verifiëren. (Best aardig van Delta!)

De Delta-vertegenwoordiger kwam terug en vertelde me dat mijn bank had verteld dat mijn opgegeven adres niet overeenkwam. Nu ben ik van streek. De volgende in de rij is mijn persoonlijke bankier. Mijn persoonlijke bankier neemt contact op met technische ondersteuning en zij adviseren dat ik mijn adres met of zonder de Zip4 op mijn postcode probeer. Ernstig.

De Delta-site staat geen Zip4-extensie toe, dus de tijd die verloren ging tussen mijn e-mails en de telefoontjes van mijn persoonlijke bank naar haar ondersteuningsteam was een wasbeurt. Ik heb mijn persoonlijke bankier laten weten dat het nog steeds niet werkt. Vier dagen later heb ik de kaartjes niet.

Op dit punt kun je je afvragen waarom ik niet zomaar een van mijn andere kaarten ophaal en het kaartje betaal. Waarom? Omdat dit zou moeten werken. Dit is waar een zakelijke creditcard voor is ... om dingen te doen zoals het boeken van reizen, het kopen van uitrusting, enz. I do hebben andere manieren om het kaartje te kopen en ik weet zeker dat de meeste mensen het systeem hebben gedwarsboomd en dat hebben gedaan.

Maar dat ga ik niet doen.

We hebben allemaal eerlijk te maken met te veel tijdelijke oplossingen in ons leven. We verdragen softwarefouten, bankproblemen, telefoonproblemen, internetproblemen… ons leven wordt er niet gemakkelijker op, het wordt steeds complexer. En naarmate we meer complexiteit toevoegen, ontdekken we meer problemen. De kern van al deze problemen is het feit dat we tijdelijke oplossingen gaan verwachten en bedrijven niet langer verantwoordelijk houden. Het is gemakkelijker om een ​​andere creditcard op te halen dan mijn persoonlijke bankier te blijven bellen en e-mailen.

Maar morgen ga ik wat meer productiviteit verliezen aan de telefoon in en in e-mail met mijn persoonlijke bankier. Haar productiviteit zal (helaas) eronder lijden, net als het technologieteam waarmee ze samenwerkt. Ik ga ervoor zorgen dat dit wordt opgelost, zodat anderen niet hoeven door te maken wat ik doormaak.

Als we allemaal bedrijven verantwoordelijk zouden houden, zouden we ons blijven verbeteren en zouden we er allemaal van profiteren.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.