Het is weer vakantie, hier zijn 10 tactieken om uw resultaten te maximaliseren

Marketingtactieken voor de feestdagen

Ik zit in een kiosk op de luchthaven van Minneapolis en ga terug naar huis, naar Indianapolis. Ik ben net klaar met een keynote bij ConceptOne dat gedetailleerd de Agile marketingreis en voorzag de aanwezigen van mijn Werkblad voor het marketinginitiatief. Pak er een kopie van terwijl je deze infographic leest - het zou je moeten helpen!

Terug naar het verhaal. Ik was vorige week in Austin bij Dell om hun internationale teams te presenteren over podcasting, kwam thuis en vertrok een paar dagen later naar South Dakota. Ik verzorg een verpletterde hiel, dus al het lopen veegt me ook weg. Met alles aan de hand, landde ik in South Dakota waar de geweldige Korena Keys van Belangrijke mediaoplossingen reed ons rond in de Black Hills en liet ons de ongelooflijke sites zien. Kanttekening - dit is misschien wel de beste bestemming in de Verenigde Staten waar ik ooit ben geweest, en ik ben door het hele land geweest.

Toen we naar de bergen reden om wat wijn te proeven, begon het te sneeuwen. Geen vlok hier of daar ... het kwam echt naar beneden. Het was absoluut prachtig… maar er was maar één probleem.

Ik had het zo druk met inpakken en plannen dat ik vergat een trui of jas mee te nemen! Ik weet niet zeker wat ik dacht. Wie gaat er in oktober naar de bergen zonder zelfs maar een jas in te pakken? (Me!)

Mijn punt? De tijd vliegt, en het is al tijd dat u begint met het plannen van uw marketinginspanningen voor de feestdagen. Deze infographic van MDG Advertising is een geweldige bron, 10 essentiële marketingtactieken voor de feestdagen voor 2017.

Vakantie-gerelateerde verkopen in de Verenigde Staten zullen naar verwachting de $ 923 miljard overtreffen in 2017, een stijging van 3% ten opzichte van vorig seizoen. Dat aantal doet misschien visioenen van winst in je hoofd dansen, maar het vormt ook een enorme uitdaging: meer uitgeven betekent meer concurrentie - en veel meer marketingberichten voor consumenten om door te nemen. MDG-reclame

10 essentiële marketingtactieken voor de feestdagen voor 2017

 1. Start Vroeg en einde Laat
 2. Zorgen voor Inspiratie Over kanalen
 3. Focus op Social Media om jongere consumenten te bereiken
 4. Wees specifiek Over de vakantie
 5. Personaliseer Uw berichten
 6. Bied meer dan Kortingen
 7. Maak mobiel een belangrijke focus
 8. Toezien op Amazone
 9. Merk Retourneren Erg gemakkelijk
 10. Do not Give Up

Hier is de volledige infographic met enkele ongelooflijke ondersteunende statistieken en details:

Marketingtactieken voor de feestdagen

Een reactie

 1. 1
  • 2

   Absoluut, Filip! Ik denk dat meer gepersonaliseerde en specifieke berichten zijn bewezen om hogere open-, klik- en conversieratio's te behalen. En omni-channel coördinatie is altijd een pluspunt. Heel erg bedankt voor je reactie!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.