Mijn bijgewerkte thuiskantoor voor video-opname en podcasting

Toen ik een paar jaar geleden naar mijn thuiskantoor verhuisde, had ik veel werk dat ik moest doen om er een comfortabele ruimte van te maken. Ik wilde het instellen voor zowel video-opname als podcasting, maar er ook een comfortabele ruimte van maken waar ik graag urenlang doorbreng. Het is er bijna, dus ik wilde een aantal van de investeringen die ik heb gedaan delen, evenals waarom.

Hier is een overzicht van de upgrades die ik heb gemaakt:

  • bandbreedte - Ik gebruikte Comcast maar mijn huis was niet bedraad, dus ik liep vaak een ethernetkabel van mijn router naar mijn kantoor tijdens het opnemen om er zeker van te zijn dat ik geen bandbreedteproblemen had. Comcast had goede downloadsnelheden, maar uploadsnelheden waren verschrikkelijk. Ik trok de stekker uit het stopcontact en verhuisde naar Fiber. Het bedrijf heeft het rechtstreeks op mijn kantoor geïnstalleerd, dus nu heb ik 1 Gb-service zowel op als neer rechtstreeks op mijn laptop! Voor de rest van het huis heb ik een Eero Mesh-wifi systeem dat door Metronet met de glasvezel is geïnstalleerd.
  • Dockingstation met drie schermen - In plaats van handmatig ethernet, monitoren, USB-hub, microfoon en luidsprekers aan te sluiten elke keer dat ik aan mijn bureau zat, koos ik voor de j5 Maak een USB-C-dockingstation. Het is één verbinding en elk apparaat is aangesloten ... inclusief stroom.
  • Staand bureau - Omdat ik fit aan het worden ben, wilde ik de mogelijkheid hebben om op te staan ​​en een heel breed werkgebied te hebben om mee te doen. Ik koos voor een Varidesk... die ongelooflijk goed is gebouwd, absoluut verbluffend is en alles erop past, zodat ik gemakkelijk van zittend naar staand kan gaan. Ik had al een dubbele beeldschermbeugel die gemakkelijk op het bureau kan worden geïnstalleerd.
  • Microfoon - Ik weet dat veel mensen van Yeti houden, maar ik kon de helderheid gewoon niet uit mijn microfoon halen. Het had mijn stem kunnen zijn, ik weet het niet zeker. Ik koos voor een Audio-Technica AT2020 Cardioïde condensator studio XLR microfoon en het klinkt en ziet er geweldig uit.
  • XLR naar USB audio-interface - De microfoon is XLR, dus ik heb een Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanaals audio-interface om deze in het dockingstation te duwen.
  • Podcast-arm - Low-profile podcast-armen die er goed uitzien op video, kunnen behoorlijk duur zijn. Ik koos voor de Podcast Pro en het ziet er fantastisch uit. Mijn enige fout hierbij is dat de microfoon onder het gewicht zit waarvoor de armspanning is ontworpen, dus ik moest een contragewicht op de arm klitten om hem stabiel te houden.
  • Koptelefoon versterker - Je weet hoe belachelijk het kan zijn om audio-uitgangen via software te onderhouden of problemen op te lossen, dus heb ik gekozen voor een PreSonus HP4 4-kanaals compacte hoofdtelefoonversterker in plaats waar ik oordopjes heb, studio koptelefoon, en een surround sound-systeem allemaal aangesloten. Dit betekent dat mijn output altijd hetzelfde is ... Ik zet gewoon hoger of lager welke koptelefoon ik gebruik of demp de monitor output.
  • Bluetooth speakers / Draadloze luidsprekers / PC speakers - Ik wilde een geweldige set luidsprekers voor op kantoor die zijn aangesloten op de monitoruitgang van de hoofdtelefoonversterker, dus ging ik met de Logitech Z623 400 Watt Home-luidsprekersysteem, 2.1-luidsprekersysteem.
  • Webcam - Een van de problemen die ik tegenkwam waarover ik in de video spreek, was extreme schittering met mijn oude webcam ... dus ik heb een upgrade naar een Logitech BRIO die veel meer opties heeft en veel beter met de schittering omgaat - om nog maar te zwijgen van het hebben van een 4K-output.

Webcam-upgrade: Logitech BRIO

Een probleem dat je in de originele video zult zien, is dat de webcam slecht was in het omgaan met schittering van mijn monitoren toen ik grote witte vensters op het scherm had. Ik heb de webcam geüpgraded naar een Logitech BRIO, een hoogwaardige 4K-webcam met veel aanpassings- en opname-opties. U kunt de resultaten hierboven zien.

De opstelling is fantastisch en ik heb zelfs een fijne televisie en soundbar naast me staan ​​om een ​​film te kijken of naar de televisie te luisteren terwijl ik aan het werk ben.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.