Hoeveel zou u betalen voor Twitter?

Twitter-geldEr waren enkele geruchten over Twitter aanrekenen voor commerciële accounts, maar het lijkt erop dat die geruchten zijn verpletterd. Naar mijn mening is het jammer.

Drie redenen waarom Twitter zou moeten opladen:

 1. Betalen voor commerciële berichten was de sleutel tot het verminderen van sms-spam in de mobiele industrie. Maken commercieel gebruikers die op Twitter betalen, zouden waarschijnlijk het aantal Spitterers verminderen. Ik word er moe van dat de Make Money-menigte me inhaalt. Betalen voor de dienst of voor het aantal verzonden commerciële tweets zou deze gebruikers dwarsbomen.
 2. Dit is een solide manier om de inkomsten via Twitter te laten groeien. Ik wil dat Twitter slaagt en groeit. Investeringsfondsen gebruiken om het licht aan te houden, is als een tikkende tijdbom, vooral in deze economie.
 3. De mensen van Twitter houden zichzelf voor de gek als ze denken dat dit een communicatiemedium is met de blijvende kracht van e-mail. Twitter is geweldig, maar ik twijfel er niet aan dat er binnenkort iets beters zal zijn. Als Twitter kapitaliseert op het commerciële verkeer, zal dat hen het kapitaal verschaffen dat nodig is om het platform te veranderen en vooruit te helpen - om voor te blijven op wat er daarna komt.

Ik denk ook dat het misschien een geweldig idee is voor Twitter API geïntegreerde applicaties betalen voor gebruik. Dit zou veel van de belachelijke applicaties opschonen die Twitter verdrinken API verkeer.

Hoeveel zou ik betalen?

Aangezien mijn blog daadwerkelijk winst maakt door middel van reclame- en advieskosten, is het voor mij vrij eenvoudig om te berekenen hoeveel Twitter-verkeer mijn resultaat heeft opgeleverd. Mijn blog haalt tussen 5% en 8% van zijn verkeer via Twitter. Als ik vorig jaar $ 10 heb verdiend, kan ik $ 500 tot $ 800 aan Twitter toeschrijven. Natuurlijk zou ik willen profiteren van Twitter, dus als ik $ 240 - of $ 20 per maand zou betalen - zou dat een mooie winst opleveren.

Natuurlijk, de smippies zal schreeuwen van pijn ... geld verdienen op internet? Voor microbloggen? Onzin! Eerlijk gezegd vind ik dat geweldige applicaties die communicatie mogelijk maken, geld verdienen.

Als Twitter niet profiteert van het verkeer en het momenteel bereikt, kan het zijn dat het kapitaal op is terwijl de volgende wordt verbeterd Twitter komt op de markt en deze wispelturige menigte trekt verder.

5 reacties

 1. 1

  Doug,

  Het lijkt me dat er een aantal bedrijven (en Smippies) zijn die vergeten dat ze geld moeten verdienen om te overleven. Als ik de hele dag in een kamer zou kunnen zitten en gratis geweldige en geweldige applicaties zou kunnen maken, zou ik dat doen! (Ik zou ook veel hulp nodig hebben.) Helaas komt het leven in actie en moeten rekeningen worden betaald, en beleggers verwachten een rendement.

  Ik kan me voorstellen dat als Twitter alleen API-gebruikers in rekening zou brengen, ze meer zouden kunnen dan alleen hun behoeften financieren.

  Adam

 2. 2

  Als ik Google was, zou ik 1.5 miljard voor hen betalen, wat ze voor YouTube betaalden. Ze hebben een fooi gegeven. Youtube heeft een fooi gegeven. Skype heeft een fooi gegeven. De enige reservering die ik heb is het Myspace-verhaal. Het was de woede in 05,06, waarna Facebook ze gewoon volledig wegvaagt. Maar je moet je foto's maken.

 3. 3

  Als consument die Twitter voor persoonlijk gebruik gebruikt, zou ik $ 5 / maand uitgeven en als biz-eigenaar, wie weet dat ik verkeer krijg, maar nog niet zeker weet wat nog meer, zou ik dat ook betalen.

  Ik hoop dat Twitter laadt, ik vind de tool leuk en wil dat hij er is en blijft evolueren. Smippies worden afgedamd.

 4. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.