Hoe u uw bureau als medewerker aan uw Shopify-winkel kunt toevoegen

Toegang tot Shopify-bureau

Geef nooit uw inloggegevens op uw platforms aan uw bureau. Er zijn veel te veel dingen die fout kunnen gaan als je dit doet - van verloren wachtwoorden tot toegang tot informatie die ze niet zouden moeten hebben. De overgrote meerderheid van platforms heeft tegenwoordig manieren om gebruikers of medewerkers aan uw platform toe te voegen, zodat ze beperkte mogelijkheden hebben en kunnen worden verwijderd zodra de services zijn voltooid.

Shopify doet dit goed, door zijn toegang voor partners voor partners. Het voordeel van medewerkers is dat ze ook niet bijdragen aan het aantal gelicentieerde gebruikers in uw Shopify-winkel.

Toegang voor Shopify-medewerkers instellen

Standaard kan iedereen toegang vragen om bij te dragen aan je Shopify-site. Hier leest u hoe u uw instellingen kunt controleren.

  1. Navigeer naar Instellingen.

shopify winkeldashboard

  1. Navigeer naar Gebruikers en machtigingen.

Shopify Dashboard Gebruikers- en machtigingsinstellingen

  1. Hier vind je een Medewerkers sectie. De standaardinstelling is dat iedereen een samenwerkingsverzoek kan verzenden. Als u wilt beperken wie bijdragertoegang aanvraagt, kunt u als optie ook een verzoekcode instellen.

Shopify Dashboard Instellingen voor gebruikersmedewerkers

Dat is alles! Uw Shopify-winkel is ingesteld om samenwerkingsverzoeken van uw bureau te ontvangen die mogelijk werken aan inhoud, thema's, lay-out, productinformatie of zelfs integraties.

Shopify-partners

Uw bureau moet zijn ingesteld als een Shopify-partner en vervolgens vragen ze toegang tot medewerkers door uw unieke Shopify (interne) winkel-URL en alle benodigde machtigingen in te voeren:

Shopify Partner Store-medewerkertoegang

Zodra uw bureau zijn samenwerkingsverzoek heeft verzonden, ontvangt u een e-mail waarin u deze kunt bekijken en toestemming kunt geven. Zodra je de toegang tot de winkel goedkeurt, kunnen ze aan de slag!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.