Hoe een PDF-bestand te comprimeren met Adobe

Hoe een pdf te comprimeren

De afgelopen jaren heb ik een geweldige gebruikt tool van derden om mijn pdf-bestanden te comprimeren voor gebruik online. Snelheid is altijd een factor online, dus of ik nu een pdf-bestand e-mail of het host, ik wil er zeker van zijn dat het gecomprimeerd is.

Waarom een ​​pdf comprimeren?

Met compressie kan een bestand van meerdere megabytes worden teruggebracht tot een paar honderd kilobytes, waardoor het gemakkelijker door zoekmachines kan worden doorzocht, het sneller kan worden gedownload en het gemakkelijker is om als bijlage bij te voegen en te downloaden vanuit een e-mail.

Soms vragen klanten me welke instellingen het beste zijn voor PDF-compressie ... maar omdat ik geen expert ben op het gebied van compressie- en exportinstellingen, heb ik echt geen idee waar ik moet beginnen. Als je een professional bent en de compressie-instellingen van CCITT, Flate, JBIG2, JPEG, JPEG 2000, LZW, RLE en ZIP begrijpt ... Ik weet zeker dat je het kunt uitzoeken. Er zijn een heleboel artikelen die er zijn.

Ik gebruik liever gewoon een compressietool om het werk voor mij te doen. Gelukkig biedt Adobe precies dat!

Hoe een PDF te comprimeren met Adobe Acrobat

Wat ik me niet realiseerde, is dat mijn Adobe Creative Cloud licentie omvatte al een compressietool die is gebouwd in Acrobat, het platform van Adobe voor het bewerken, ontwerpen en integreren van PDF's. Als u Acrobat downloadt, kunt u uw PDF eenvoudig comprimeren:

  1. Open een pdf in Acrobat DC.
  2. Open de Optimaliseer PDF tool om een ​​PDF-document te comprimeren.
  3. Kies Hulpmiddelen> PDF optimaliseren of klik op het gereedschap in het rechterpaneel.
  4. kies Verklein bestandsgrootte In het bovenste menu.
  5. Zet de compatibiliteit van Acrobat versie en klik op OK. Standaard is de bestaande versie.
  6. kies Geavanceerde optimalisatie in het bovenste menu om updates voor beeld- en lettertypecompressie uit te voeren. Klik op OK als u klaar bent met de wijzigingen.
  7. Kies Bestand > Opslaan als.... Behoud dezelfde bestandsnaam om het huidige bestand te overschrijven of hernoem het nieuwe bestand met het kleinere pdf-formaat. Selecteer een locatie en klik op Opslaan.Een PDF comprimeren met Adobe Online

Als u een Adobe Creative Cloud licentie, hoeft u niet eens Adobe Acrobat te downloaden om uw PDF's te comprimeren! Adobe heeft een online tool die u kunt gebruiken!

adobe acrobaat online

Upload gewoon een pdf en Adobe comprimeert en downloadt het. Leuk en gemakkelijk!

Comprimeer een PDF online

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.