Hoe u uw blogverkeer halveert

gast bloggen

ik vermoed niet iedereen zou eigenlijk hun verkeer op hun blog willen halveren. Het is echter vrij standaard met mijn statistieken en legt nogal wat druk op mijn om elke dag te bloggen.

Blogverkeer

Als ik op een consistente basis blijf bloggen, groeit mijn verkeer - misschien ongeveer 100 nieuwe bezoekers per dag per maand. Als ik echter een dag niet blog, daalt mijn verkeer met de helft. De afgelopen week heb ik het zo druk gehad dat mijn dagelijkse links het grootste deel van mijn inhoud uitmaken - zelfs een goede vriend van mij dwingen om te klagen.

Ik blog niet vanwege een gebrek aan inhoud, dus ik moet mezelf gewoon weer in een goed ritme krijgen. Ik heb heel veel informatie om te delen over de groeiende vooruitgang in online marketingtechnologie - ik moet meer gedisciplineerd worden in mijn publicatiedeadlines. Blijf in de buurt, ik ben weer in opkomst!

4 reacties

 1. 1

  Ik hou van de transparantie hier. Ik vraag me af hoe het zou zijn als er voortdurend statistieken op de pagina zouden worden weergegeven.

  Ik denk dat dat alleen zou werken op productpagina's en recensiesites in vergelijking met een persoonlijke blog. Ik volg mensen vanwege hun ideeën, niet vanwege hun statistieken. Maar het zou interessant zijn om te zien of de topmensen de beste ideeën zijn.

  Veel geluk om in een ritme te komen. Ik heb er echt moeite mee.

  Don

 2. 2

  Fijn weekend daar afgezet. Wat is er gebeurd met de dagen dat mensen 24/7 surften en belangrijke marketingblogposts lazen! Ik zou graag willen zien of die trend de afgelopen maanden consistent was.

 3. 3
 4. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.