Een route weergeven in een Google Map met KML

indy cultureel parcours

Dit is een soort deel 2 over het weergeven van sporen (lijnsegmenten) in een kaart.

Vorig jaar assisteerde ik de Indianapolis culturele route door met Google Earth de ongelooflijke culturele fiets- en wandelpaden in kaart te brengen die in Indianapolis worden aangelegd. Deel 1 was hoe u Google Earth kunt gebruiken om uw routes uit te zetten en exporteer ze naar een KML-bestand.

Vanavond stuurde ik eindelijk een kaart die in mijn testmap had gestaan ​​naar januari om omhoog te duwen naar de Indy culturele route site. Hierdoor kunnen bezoekers inzoomen, overschakelen naar een satellietweergave en veel meer met de kaart communiceren dan met een statisch beeld.

Indy Culturele Routekaart

Naast mijn urgentie om dit af te maken, sprak ik met Gail Swanstrom en Brian Payne (President, Stichting Central Indiana Community) op zaterdag na het evenement van Bill McKibben. Gail en Brian zijn allebei ongelooflijke mensen - vriendelijk, vol energie en oh zo geduldig. Ik kon ze niet teleurstellen.

Een project naar beneden! Nog een paar te gaan! Als de kaart is gepost, zal ik dit bericht updaten met een link.

3 reacties

  1. 1
  2. 2

    Goede post. Ik werk aan een soort van "beste wegzoeker" -service die is geïntegreerd met een winkel / restaurant / enz. Locator om chauffeurs op die manier op de beste manier en de beste tussenstops te vinden. Het zal natuurlijk gebaseerd zijn op Google Maps, dus dit bericht is als Great Gift of Knowledge voor mij 🙂 Precies op tijd 🙂

    Goed werk. Bedankt.
    Succes.

  3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.