Kreukvrij pak

Hier zit ik in een hotelkamer in Milwaukee, Wisconsin. Ons team presenteert morgen bij een bedrijf hier en gaat terug naar Indianapolis. Ik kocht een nieuw pak voor de reis - het was te koop voor ongeveer 70% korting en ik kon het niet laten liggen. Het is chocoladebruin - bijna zwart - en redelijk comfortabel. Ik heb al een aantal jaar geen pak meer gekocht, dus trakteerde ik mezelf op een hele outfit - inclusief slip-on schoenen.

Case Logic koerierstasOp Midway Airport raakte ik in gesprek met een andere reiziger en ik vertelde dat mijn pak in mijn handbagage zat. De man kon niet geloven dat ik een pak in mijn tas had.

Sterker nog, ik had mijn hele reis in een Koerierstas - omkleden, laptop, tijdschrift, enz. Ik droeg de slip-on nette schoenen met mijn spijkerbroek, dus ik zag eruit als een aardige reiziger - het was eigenlijk alleen maar om ruimte te besparen. En ze zijn slip-on zodat ik sneller door de beveiliging kan komen. De Case Logic koerierstas Ik heb een gewatteerd achtercompartiment waar mijn MacBookPro perfect in past, dus ik hoef mijn inpakken niet te storen om bij de laptop te kunnen!

Toen ik in Denver woonde, keek ik naar een ochtendshow waarin een man liet zien hoe je een pak moet oprollen zodat het kreukvrij is. Mensen nemen meestal een grote kledingtas mee of vouwen hem op. Het probleem is dat de kledingzak wordt opgevouwen, en het opvouwen veroorzaakt kreukels. Als je het pak correct oprolt, krijg je helemaal geen kreukels en kun je het in bijna alles passen.

Ik ben een grote vent - dus je kunt je voorstellen hoeveel ruimte een pak heeft moeten neem het met mij op.

Rol je broek op

Om je broek op te rollen, moet je ervoor zorgen dat de broek op de zijkant ligt met de broek op de zijkant en dat de plooien zijn uitgelijnd, zodat de broek perfect plat is. Rol de broek, beginnend bij de taille, netjes op tot hij mooi oprolt. Leg ze in je tas of bagage in een zachte hoek waar ze niet kreuken.

Rol je jas op

Het oprollen van je jas kost wat meer finesse. Je zult je jas zachtjes willen buigen, niet vouwen :), zodat je de schouders naar achteren brengt om zichzelf aan te raken. Op deze manier vindt elke vouw direct in het midden van de rug plaats en ziet het er natuurlijk uit. Plaats de mouwen voorzichtig diagonaal langs een kant van de jas. Je wilt ze niet zo vaak vouwen als buigen. Het uiteinde van de mouw moet onder de onderste knoop op de jas komen.

Begin bij de schouder en rol het jasje op, maar zorg ervoor dat je het niet kreukt. Het zou een dikkere rol moeten vormen dan je broek, maar zal goed blijven tijdens het reizen! Schuif er geen dingen omheen in de zak, maar leg hem daar gewoon in met sokken, onderhemd, enz. Erop.

Uw pak uitpakken

Zodra u op uw bestemming aankomt, moet u de tas uitpakken, het pak uitrollen en ophangen. Je zou het in perfecte staat moeten vinden! Sorry dat ik geen foto's heb die bij elkaar passen - ik ben eigenlijk onderweg, dus een mobiele telefooncamera snijdt het gewoon niet.

OPMERKING: ik heb blijkbaar niet zoveel geluk met overhemden - meestal strijk ik ze in het hotel.

8 reacties

 1. 1

  Vergeet die tips over beter bloggen of verschillende widgets voor de WordPress-applicatie, dit is echt nuttige kennis! 🙂

  Bedankt!

  kortaf

 2. 2

  Doug, ik hou van mode en pakken, die van jou klinkt jazzy, hoe zit het? Ik krijg veel van mijn spullen gemaakt, ik ben 6ft2in en 260 lbs. Een man van je beroep zou niet minder dan 3 mooie pakken voor zaken moeten hebben, een blauwe blazer, trenchcoat, grijze pantalon en zwart, en een hele hippe outfit voor je hete dates, Het oprolbare ding, ik moet overtuigd zijn

  • 3

   Mijn smaak in kleding is veel meer dan mijn budget om ze te kopen, JD! Dit specifieke pak is niet van het rek - dus ik moet het in een kleermaker krijgen. De mouwen zijn ongeveer een centimeter te lang, maar al het andere is mooi. Ik wou dat de broek een zijden voering had, mijn andere pak heeft dit en het is mooier om te dragen dan een oude spijkerbroek.

   Het oprollen werkt! Ik beloof het 🙂

 3. 4

  Jij voormalige militair, jij! Ik leerde dit inpakkende juweeltje toen ik in CA op bezoek was bij mijn beste vriend die daar op dat moment was gestationeerd. Ik was mijn tas aan het inpakken om naar huis te gaan en het irriteerde hem echt. Hij nam het over en rolde al mijn kleding op en het paste uiteindelijk in ongeveer een derde van de ruimte die ik had ingenomen. Ik denk dat het een militair iets is, want de enige mensen die ik ken die op deze manier in het peloton zitten, hebben ofwel in het leger gezeten of hebben die invloed in hun leven gehad.

  Hoe dan ook, ik heb sindsdien gefold door alles te rollen. Ik arriveer altijd zonder rimpels (wat de vloek van mijn bestaan ​​is) en met voldoende ruimte voor andere spullen. Overhemden moeten echter meestal met een strijkijzer worden bijgewerkt.

  Goed bericht en zeer waardevolle informatie om als ondernemer te hebben.

  • 5

   Ik moet oud worden… in mijn tijd was het 'fold & stow'. We hebben niets gerold, maar er waren praktisch kreukels in onze kleding door ze te vouwen! Ik vouw handdoeken nog steeds zoals ik deed in Boot Camp en kan ze niet anders opgevouwen verdragen. Triest!

 4. 6

  Ik moet proberen het pak op te rollen en kijken of het beter werkt dan het pak dat ik nu gebruik. Volgende truc - shirts naar mijn bestemming brengen zonder dat ze eruit zien alsof ik erin heb geslapen. Heeft u daar tips voor, iemand?

  • 7

   Ik koop strijkvrije overhemden van het land en rol ze op. Als er kreukels of vouwen zijn, is één veegbeweging van het strijkijzer voldoende. Als ik weet dat ik een jas ga dragen, doe ik niet eens de moeite om te strijken. De kreukels komen binnen 30 minuten naar buiten als ik een colbert draag.

 5. 8

  een andere manier - trek een arm van de jas binnenstebuiten, en ga verder zodat je een schouder binnenstebuiten hebt. Steek de andere arm door de binnenste buitenste arm. Schoudervullingen moeten worden gestapeld. Rol dan de jas op.

  De kreukvrije overhemden van Brooks Brothers zijn de beste - ze worden niet gekreukt.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.