2 Google-agenda's synchroniseren

Google Calendar

Met de overname van mijn bureau en nu als partner aan mijn nieuwe Salesforce-partner, Ik heb een probleem waarbij ik er twee gebruik Suite G accounts en hebben nu 2 agenda's om te beheren. Mijn oude bureau-account is nog steeds actief om te gebruiken voor mijn publicaties en spreken - en het nieuwe account is voor Highbridge.

Hoewel ik elke agenda op de andere kan delen en zien, moet ik ook de tijden van de andere agenda op elke agenda als bezet laten zien. Ik zocht naar een oplossing… en de enige manier waarop ik dat kon doen, was door het andere account uit te nodigen voor elk evenement, wat behoorlijk lelijk is en tot verwarring bij klanten kan leiden.

Nog belangrijker is dat ik zelfroostertoepassingen heb voor elk van de agenda's. Dit heeft ertoe geleid dat meerdere vergaderingen in conflict zijn gepland die ik opnieuw moest plannen. Het is een beetje frustrerend. ik wens dat Suite G bood de mogelijkheid om je te abonneren op een andere agenda en deze standaard als druk op de primaire kalender.

Mijn zoektocht leverde een fantastische oplossing op, SyncThemAgenda's. Met het platform kon ik twee synchronisaties toevoegen ... van elk account naar het andere.

Waarom uw agenda's synchroniseren?

Er kunnen veel use-cases zijn voor deze functionaliteit. Misschien wilt u de tijd in uw werkagenda blokkeren op basis van uw privé / persoonlijke agenda. Misschien wilt u alle evenementen van de teamagenda naar uw persoonlijke agenda kopiëren. Of misschien bent u een freelancer die met verschillende klanten werkt en wilt u uw werk op de een of andere manier coördineren.

SyncThemAgenda's

Met het account kunt u zich aanmelden met een primaire agenda en vervolgens maximaal 5 agenda's synchroniseren. Nog beter, u kunt de agendagegevens aanpassen, waaronder:

  • Samengevat
  • Omschrijving
  • Locatie
  • Zichtbaarheid
  • Beschikbaarheid
  • Herinnering - standaard is gewist aangezien dat ertoe zou leiden dat beide agenda's u een herinnering sturen.
  • Kleur - vooral handig, ik kan elk agenda-item laten identificeren met een specifieke kleur.

Het is een geweldige kleine webapplicatie en niet duur voor een jaarcontract. Ik weet zeker dat het me op de lange termijn meer zal besparen dan het kost.

Start uw gratis proefperiode van 14 dagen

Disclaimer: ik ben een aangesloten bedrijf van SyncThemAgenda's

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.