ENORME WINST… Geheimen nu onthuld!

klik hier om te bestellen1

Klik HIER om te bestellen door Joel CommNee, mijn site is niet aangevallen door een spammer. Dit is nog steeds Doug die dit bericht schrijft en ik doe het uit eigen vrije wil.

Ben je ooit op een webpagina terechtgekomen die adverteert dat ze alle geheimen zullen onthullen van de problemen die je wilt oplossen? De pagina begint met een ongelooflijk geschreven, formule-achtige tekst die je naar binnen zuigt, gewaagde afbeeldingen, meeslepende getuigenissen ... die je naar beneden trekken tot je op magische wijze je creditcard uit je zak haalt.

Toen ik in de direct mail-business werkte, keek ik naar Pat Coyle lange kopie brieven die ongelooflijke responspercentages bereikten. Ik geloof vriend en tekstschrijver Erik Deckers is ook een fan en schrijver van lange teksten. Ongeacht het daadwerkelijke product, het talent van deze schrijvers is ongelooflijk ... je bent bijna gehypnotiseerd tegen het einde van de brief.

Voor sommige marketeers is dit soort copywriting walgelijk en soms vinden ze het bedrieglijk. Ik kan niet zeggen dat ik het ermee eens ben. Ik kan het gemakkelijk herkennen als ik het zie, maar soms is het moeilijk om me af te wenden. Ik heb in mijn tijd een paar e-boeken gedownload (en betaald) - en ik geloof dat ik waar voor mijn geld heb gekregen.

Veel van deze mensen zijn informatie marketeers, rijden en handelen in e-boeken, webinars en conferenties. Ze openen zich met wat gratis smaak die je naar binnen zuigt en je tienduizenden dollars kan kosten tegen de tijd dat je hun conferentie verlaat.

De kosten zijn echter relatief… als je het promotietalent van deze mensen hebt en je bereid bent er alles in te stoppen… kun je veel geld verdienen. Als ik kijk naar het lezerspubliek van mijn blog en sites, zou ik veel geld kunnen opgeven door niet in de voetsporen van Joël te treden en zelf een informatiemarketeer te worden.

De meeste mensen associëren het zijn van een internetmiljonair met de dotcom-rage van de late jaren negentig ... Maar een kleine groep internetmarketingpioniers verdiende stilletjes hun fortuin online voordat iemand de term 'online geld verdienen' yahoo of googelde. Velen van hen hebben hun imperium opgebouwd rond vier simpele maar extreem krachtige woorden… Klik HIER om te bestellen.

Joel Comm's Bestseller uit de New York Times, Klik HIER om te bestellen, is niet een marketingscript of een boek over hoe je miljonair kunt worden. In plaats daarvan is het een fascinerende kijk op de vroegste geschiedenis van internet en de mensen die daar voor het eerst van profiteerden - van sommigen heb je nog nooit gehoord. Net zo Mark Joyner stelt: "Hier is een kleine groep mensen die aan het begin van een technologische revolutie kansen zagen en die grepen."

Er zijn internetmarketeers en internetmarketeers. Ik weet dat ze hetzelfde klinken, maar vaak kijkt de ene groep naar de andere als een kind van een privéschool dat snauwt naar iemand van de openbare school. In dit geval is het echter vaak het kind van de openbare school dat wint ... enorme winsten op niet-traditionele manieren verplaatsen. Het klinkt bijna alsof het niet in de lift zit ... maar de betrokkenheid is allemaal vrijwillig en het is een vrij grote industrie.

Ik kijk helemaal niet neer op deze internetmarketeers. Laten we de geschiedenis eens bekijken en bijvoorbeeld vergelijken Corey Rudl (RIP) naar Pets.com, het is duidelijk wie de blijvende kracht en het talent had. Het is ook duidelijk wie hun geld heeft verspild en hun inkomsten heeft verkwist. Ik sta versteld van de talenten van deze ondernemers om ongelooflijke bedrijven te laten groeien, verkeer naar elkaar te converteren (in plaats van te concurreren), elkaar te begeleiden en op te leiden over wat werkt en elk hulpmiddel dat ze tot hun beschikking hebben feilloos te gebruiken om tekst te testen en te produceren dat converteert.

Ik ben geen marketingpurist die spot met deze ondernemers, ik vind hun vasthoudendheid en verhalen fascinerend. Joel's boek is verhaal na verhaal van enkele van de meest succesvolle internetmarketeers. Verhalen van jongens die de hele nacht opblijven en hun vak beheersen, in slaap vallen op het werk, ontslagen worden en vervolgens miljonair worden, zijn een grote inspiratie voor elke ondernemer. Het lezen van de verhalen laat je bloed pompen! Het gemiddelde CMO of Directeur Marketing kan veel van deze groep leren.

Dinsdagavond was ik klaar Super Crunchers in het vliegtuig naar San Francisco en ik was klaar Klik HIER om te bestellen vanmorgen op de terugvlucht - alle 279 pagina's. Het is een geweldig boek - zorg ervoor dat je het oppakt als je de kans krijgt.

Ik voel zelfs een e-boek in mijn nabije toekomst!

2 reacties

  1. 1

    Fantastische post, Doug! Ik kan zeggen dat die boeken je echt "hebben opgepompt". En het punt is, ik weet PRECIES het soort kopie waarnaar u verwijst. Ik was er een beetje in geschoold toen ik opgroeide bij een direct marketing reclamebureau waar ik stapels monsters had om doorheen te zwerven, om MIJN inspiratie te vinden voor mijn volgende direct mail-pakket, samen met een enorm zwart boek van een of andere oude man die een goeroe moest zijn op het gebied van direct marketing. (Ik was toen een kind en leerde net over DM-legendes die dingen als Johnson Boxes en snap-paks hadden uitgevonden.) Hoe dan ook, ik werd uitgedaagd om een ​​brief van zes pagina's te schrijven waarin ik abonnementen op Consumer Reports verkocht (het was "de lange brief" concept). Ik heb het geschreven, maar de klant heeft het nooit gemaild. Ik was toen nog mijn vak aan het leren, en het was zeker een uitdaging.

    Ik herinner me dat toen ik voor het eerst direct response-brieven begon te lezen, dat ik er zelf nooit veel van had ontvangen tijdens mijn middelbare school- en universiteitsjaren (ik was een fervent briefschrijver voor penvrienden in het buitenland, vrienden en familieleden), ik dacht dat de brieven evangelisch klinken.

    Ja, een e-boek klinkt geweldig! Ga ervoor!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.