Ik heb WordPress 2.1 gebroken

Oké, stop allemaal met gniffelen…. Ik weet dat dit het standaardthema is. In plaats van te proberen mijn oude thema en alle aangepaste code die ik daarin had geplaatst te 'repareren', besloot ik het helemaal te schrappen. Dus verdraag me een tijdje terwijl ik mijn eerste thema voor WordPress bouw. Ik ga dit lelijke thema behouden om mezelf te motiveren om het thema sneller af te krijgen. Ik ben er gisteravond mee begonnen!

12 reacties

 1. 1

  Succes. Alles ging goed voor mij, maar ik wachtte op de crash. Ik heb altijd het vermoeden dat er iets vreselijk mis gaat als ik WordPress update, maar tot nu toe is dat nooit gebeurd.

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Veel succes Doug. Ik heb het upgraden naar WordPress 2.1 uitgesteld omdat ik me zorgen maak over hetzelfde lot.

  Ik heb in het verleden nogal wat WordPress-thema's gedaan, dus voel je vrij om me een seintje te geven als je er hulp bij nodig hebt.

 5. 5

  Hallo Doug,

  Ik denk dat je "standaard" thema er geweldig uitziet! Het ziet er niet zo slecht uit als u zich kunt voorstellen. En ik denk dat je zojuist hebt bewezen dat zelfs het "standaard" -thema er goed uit kan zien met slechts een paar aanpassingen.

  Maar met een aangepast thema creëer je een identiteit - dat is waar bloggen over gaat en we hebben allemaal een uniek ogende blog nodig waarmee we echt aan de wereld kunnen pronken!

  Ik kijk uit naar je nieuwe thema.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Ik begrijp het volkomen. Op mijn nieuwe site was ik klaar om te gaan totdat ik ook mijn thema brak. Een beetje knutselen maakte de zaken erger. Ik moest het herbouwen. Al die tijd was mijn vorige - niet bloggende - site down. Eigenlijk had ik bijna een maand geen website. En ik ben een webbedrijfsontwikkelaar.

 11. 11
 12. 12

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.