Ik kies Indy! in The Indianapolis Star

Ik kies Indy!John Ketzenberger schreef een mooi dit artikel on Ik kies Indy! in de Indianapolis Star van vandaag.

Wat cool is, is dat de site net is gebeurd. Aangezien de staat zojuist $ 90,000 heeft betaald voor de slogan voor blindgangerstoerisme "Restart Your Engines", is het verfrissend om een ​​goed, gratis idee te zien. – John Ketzenberger

Pat Coyle en ik zijn de site precies om deze reden begonnen. Er zijn meer dan een miljoen verhalen over waarom mensen voor Indianapolis kiezen, en we denken dat het belangrijk is om dat over te brengen aan mensen die ons niet eens op de kaart zien. Het is ook een geweldig experiment voor de blogosfeer... Ik weet niet zeker of iemand anders zoiets heeft gedaan om hun lokale regio te promoten.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.