Ik heb net $ 1000 naar Noah gestuurd!

Sorry voor de late run op dit! We hebben een lijst met de inzendingen gestuurd naar Ade met elk item waaraan een willekeurig nummer is gekoppeld (met behulp van de RAND-functie in Excel en vervolgens de kolom sorteren). We hadden toen Hannes selecteer een willekeurig nummer uit de 108 inzendingen zodat Hannes niet weet wie de winnaar zou zijn. De winnaar van de $ 1,000 weggeefactie was Noah bij wpstar.com!

wpstar

Om de transactiekosten van Paypal te dekken, heb ik $ 1,040 naar Noah gestuurd! Gefeliciteerd Noah! De rest van de prijzen zijn ook onderweg!

7 reacties

 1. 1
 2. 2

  Nou, dit is een grote verrassing voor mij sinds ik de hele dag ziek thuis ben geweest! Ik zou zeggen dat dit een motivatie is om je blog vaker te lezen, maar ik heb vrijwel elk bericht al gelezen. Bedankt voor het houden van een geweldige wedstrijd en ik hoop dat jij en je sponsors ook blij zijn.

  Dit soort dingen helpt me echt om mijn blogtijd voor mijn vrouw te rechtvaardigen 🙂

 3. 3
 4. 4
  • 5

   Hoi Mary,

   Het ging allemaal naar de winnaar van de hoofdprijs! Volgende wedstrijd ga ik zeker eerste, tweede, derde prijs hebben… Ik denk niet dat deze wedstrijd zoveel aandacht trok met maar 1 winnaar. (Maar het maakte Noah blij!)

   Doug

 5. 6

  Oooh ok! Ik heb het toen verkeerd begrepen.

  Ik hoop dat je het voor je volgende wedstrijd gemakkelijker maakt voor mensen om ook mee te doen. 10 sponsors hebben om over te schrijven is niet erg bemoedigend. Natuurlijk willen we allemaal extra vermeldingen, maar voor dingen die ook voor jou effectiever kunnen zijn, zoals je duimen geven voor SU, je abonneren op je feed, je favoriet maken op Technorati, enz ...

  Maar mijn mening. 🙂

 6. 7

  Goed bericht. U maakt enkele geweldige punten die de meeste mensen niet helemaal begrijpen.

  'Sorry voor de late aanloop! We hebben een lijst met de items naar Ade gestuurd, waarbij elk item een ​​willekeurig nummer heeft (met behulp van de RAND-functie in Excel en vervolgens de kolom sorteren). Vervolgens lieten we Hannes een willekeurig nummer kiezen uit de 108 inzendingen, zodat Hannes niet zou weten wie de winnaar zou zijn. De winnaar van de weggeefactie van $ 1,000 was Noah van wpstar.com! "

  Ik vind het leuk hoe je dat hebt uitgelegd. Erg behulpzaam. Bedankt.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.