Misschien ben je hier gewoon niet goed in

ballet

Af en toe word je gezegend door iemand die de tijd neemt om je te bedanken nadat je een toespraak hebt gehouden. Ik maak grapjes met mensen die me vertellen hoe geweldig een sessie was door ze te laten weten dat ik nooit goed ben geweest in ballet. Er wordt altijd gelachen, maar er zit een verhaal achter.

Ik hou echt van dansen.

Mijn moeder dwong me het grootste deel van mijn jeugd tap- en jazzlessen te volgen. Gelukkig kon ik dat feit voor de meeste van mijn vrienden verbergen. Ik ging ook naar school, twee steden verder van de studio, dus ik hoefde me nooit zorgen te maken dat iemand naar een recital kwam en me herkende in mijn vest met lovertjes en lakleren schoenen.

Shuffle, hop, stap.

Terug naar het punt. Sommige mensen zijn gewoon niet goed in dansen. Mijn zoon heeft bijvoorbeeld een ongelooflijk ritme. Hij speelt een heleboel instrumenten en mixt muziek die ongelooflijk klinkt. Maar zet hem op een dansvloer en hij ziet eruit als een pauw met een verstuikte enkel die een aanval krijgt. (Sorry Bill, ik hou nog steeds van je!) Gelukkig voor ons allemaal, inclusief zijn geweldige vriendin, is hij echt goed in wiskunde. Hij is echt heel goed in wiskunde.

Pirouette.

Oké... hier is het punt. Sommige mensen zijn slecht in Twitter, sommige slecht in Facebook en nog meer in bloggen. Stop met proberen ze te laten doen waar ze nooit goed in zullen zijn. Sommige bedrijven zitten in hetzelfde schuitje. Ze zijn er niet goed in... ze zullen er nooit goed in worden. Stop met proberen ze erin te praten. Laat ze doen waar ze echt goed in zijn.

Ik ben niet goed in ballet.

Ik heb eigenlijk nog nooit ballet geprobeerd. En, gelukkig voor mij, zul je me het niet laten proberen. Als je slecht bent in Twitter, investeer dan je tijd ergens anders. Als je slecht bent op Facebook, stop dan met het verstoppen van de muren van mensen met wedstrijden over wat voor soort dierentuindier je eruitziet. Als je slecht bent in bloggen, zoek dan iemand die er goed in is en laat diegene de inhoud schrijven.

Overslaan, springen, et grand plié.

Misschien ben je gewoon niet goed in dit social media gedoe. Het is oké, ik weet zeker dat je goed bent in iets anders. Als je sociale media je beste kans hebt gegeven en je komt nergens, ga dat dan doen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.