Ik ben verliefd op StumbleUpon

Screen Shot 2014 10 24 in 1.49.28 PM

Ik ben dol op het delen van statistieken ... dus hier is een deel van de statistieken van het verwijzen van bronnen naar mijn blog hier. Een van de dingen die je opvalt, is dat: StumbleUpon is hard op weg een geweldige verwijzingsbron voor mijn site te worden. Zowel de kwantiteit als de kwaliteit van die hits zijn uitzonderlijk, je zult merken dat een meerderheid van de bezoekers langer dan één pagina blijft hangen.

Google Analytics-verwijzers

StumbleUpon maakt het eenvoudig om sites te beoordelen. Ik gebruik een StumbleUpon-werkbalk in Firefox die me naar pagina's stuurt waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben, waarmee ik kan aangeven of ik ze leuk vind, waarmee ik de pagina's kan bekijken die ik heb geselecteerd EN waarmee ik kan netwerken met andere mensen die gebruik de dienst. Wauw!

Ironisch genoeg moet je wel 'struikelen' op hun site. Ze hebben nog steeds een Usability Engineer nodig om de site in kaart te brengen ... hoe dan ook, het is een winnaar. Ik vind het geweldig voor de bezoekers die het me brengt, evenals de geweldige netwerk- en bladwijzerfuncties. Het is eenvoudig en lichtgewicht! Ik hoop ook dat ze hun categorieën blijven uitbreiden. Ze zijn een beetje beter dan Digg, maar nog steeds moeilijk te segmenteren.

Bezoek Mijn StumbleUpon bladzijde. Vandaag zul je merken dat ik deze ongelooflijke site 'struikelde': Billy Harvey. Het Flash-werk, de navigatie op de site, de effecten van de muziek die van locatie verandert terwijl je navigeert…. Wauw. Wat een ongelooflijke site! Je kunt de muziek wel of niet leuk vinden (hij zingt erop!). Ik ben gewoon onder de indruk van de site.

StumbleUpon

3 reacties

  1. 1
  2. 2

    Grappig ding - ik was gisteravond mijn blogstatistieken aan het controleren en merkte dat Stumbleupon me 30 nieuwe bezoekers had gestuurd. Voor mij vertegenwoordigt dat 80% van mijn verkeer voor de dag - en ik had nog nooit van Stumbleupon gehoord ... moet zijn omdat je me op de een of andere manier hebt gekoppeld. Ik kan je niet genoeg bedanken, Doug, voor alles wat je doet. Blijf het doen !! De cheque is in de post (hee hee).

  3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.