Ik ben verloren zonder haar

MacBookProHaar gladde huid, heldere ogen, tere stem... oh wat mis ik haar. Natuurlijk, soms wilde ze 's ochtends niet opstaan, dus ik had haar geslagen met een explosie van... koude lucht... maar toen ze aan was, was ze aan.

Vandaag moest ik haar eindelijk laten gaan. Ze gaat naar de dokter. Hopelijk kunnen ze een simpele operatie doen en haar weer in mijn armen krijgen.

Ik ben verloren zonder haar. Kom snel terug, MacBookPro!

Aan mijn lezers. Heb alsjeblieft geduld met me... Ik heb het moeilijk met mijn uitzendkracht, HP. Zucht.

3 reacties

 1. 1
 2. 2

  Hé Doug, je houdt de metafoor nog een paar berichten vol, en ik begin echt te denken dat er iets aan de hand is tussen jullie twee! Ik bedoel dat in de echte zin 🙂

  • 3

   Ha! Ik moet je zeggen, AL… het is verbazingwekkend hoeveel we ons leven rond onze laptops personaliseren als het onze zaak is! Ik heb gelukkig op de een of andere manier van bijna alles een back-up gemaakt op het net, maar niets lijkt me handig.

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.