In de nasleep van mijn enorme politieke post

Barack Obama 2008

Soms denk ik dat de lezers van mijn blog me in de loop der jaren echt hebben leren kennen. Gisteren plaatste ik een blogpost met de vraag of Obama was de volgende Vista. Wauw, wat een vuurstorm die opstak! De reeks commentaren was van links en rechts zo gemeen dat ik weigerde veel van de commentaren te plaatsen.

Mijn blog is een marketing- en technologieblog, geen politieke blog. Mijn humor was opzettelijk en ik profiteerde absoluut van de populariteit van deze verkiezing. Toen ik vanmorgen wakker werd en ontdekte dat Barack Obama onze verkozen president is, sta ik bij de post en hoop, maar bid ik niet alleen dat Obama levert op de verandering die hij heeft beloofd. (Als onafhankelijke ben ik echter niet optimistisch.)

Voor degenen uit de links die me aanviel voor de post, je moet echt stoppen met de haat en wrede aanvallen op iedereen die je leiders in twijfel trekt. Het in twijfel trekken van autoriteit maakt deel uit van de vrijheden waar ik en anderen voor hebben gevochten in dit land en het is onze plicht als burgers van een vrij land om leiderschap in twijfel te trekken en hen ter verantwoording te roepen. Ik ben erg teleurgesteld in de commentaren die aan mij zijn geschreven. Ik heb nooit van politiek gehouden en denk dat dit de kern vormt van waarom we in dit land zo'n verdeeldheid hebben.

De ultieme ironie is natuurlijk dat ik ondersteund Obama tijdens de voorverkiezingen en heb mijn kinderen verteld hoe ongelooflijk een dag in de geschiedenis het zou zijn als hij tot president werd gekozen. Pas nadat Obama Biden als vicepresident had gekozen, stopte ik met het steunen van zijn campagne.

Voor degenen op de rechts, wordt het tijd dat je eens diep kijkt naar hoe je je macht hebt verspild. Toen je de kans had om dit land te leiden, kansen te vinden om over de partijlijnen te reiken en IEDEREEN naar de Amerikaanse droom te leiden, leidde je in plaats daarvan met overmoed en negeerde je degenen die je het meest nodig hadden.

Het was vreselijk om te zien wat je de Republikeinse Partij hebt aangedaan en je verlies is alleen jouw schuld. Geef de media niet de schuld - je leverde het voer voor degenen die altijd tegen je vochten.

Het is een geweldige dag voor Amerika

Ik ben altijd een trotse Amerikaan geweest, maar vandaag is een geweldige dag. Ongeacht hoe de komende vier jaar verlopen, het is zo'n ongelooflijke stap in de goede richting voor het genezen van de aanhoudende rassenkwesties die dit land zo lang hebben verdeeld. In de maand dat ik werd geboren, werd het land bezaaid met rellen, werd de Civil Rights Act ondertekend en werd Martin Luther King tot rust gebracht.

Het is triest dat het 40 jaar heeft geduurd, maar het is zo nog steeds een ongelooflijke dag in Amerika. Het is echt de eerste dag in 40 jaar dat dit land een belangrijke gebeurtenis heeft gehad die racisme in de goot heeft geduwd waartoe het behoort. Ongeacht aan welke kant van het gangpad je komt, het is een geweldige dag om Amerikaan te zijn.

6 reacties

 1. 1

  Ik ben het ermee eens, bedankt voor de vervolgpost. Ik steunde Obama niet en stemde niet op hem. Ik denk dat hij veel geweldige dingen naar het Congres heeft gebracht en het type persoon is dat ik bij het systeem wil betrekken, ik heb hem gewoon niet gesteund als leider van het hele land. Dat verandert echter niets aan het feit dat hij nu mijn president is en verantwoordelijk is voor mijn land. Ik hoop ook dat hij door dit alles de verandering kan waarmaken waarvoor hij campagne heeft gevoerd. Maar, net als jij, verwacht ik eerlijk gezegd niet dat er veel zal worden geleverd aan wat werd beloofd in campagnes door politici aan weerszijden van het gangpad.

 2. 2
 3. 3

  FWIW, ik heb enorm genoten van je Obama-Vista-post en vond dat de analogieën schattig en luchtig waren. Ik heb het zelfs op Twitter gepost.

  Mensen moeten oplichten en voorbij alle verkiezingsretoriek komen. Verkiezingen zijn prijsvragen. Wedstrijden zijn competitief en brengen soms zowel fouten als verschillen van de kandidaten naar voren. Er is veel meer dat ons bindt dan ons uit elkaar scheurt. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Obama is nu IEDEREEN in de Amerikaanse president-elect, niet alleen de democraten.

  Laten we allemaal vooruitgaan en met Goddelijke snelheid onze problemen oplossen.

 4. 5

  Doug, de gemene aanvallen van links waren van rechts aangeleerde trucs. Voor het eerst in mijn volwassen leven ben ik er trots op een Amerikaan te zijn en trots op mijn land. Het is tijd voor ons om als natie samen te komen voor het algemeen welzijn, economie en energie, de troepen naar huis te brengen, hoop te bieden aan de onderklasse en te bidden dat we allemaal opstaan ​​als een verenigde kracht achter ons leiderschap. onze kinderen zullen als Barack willen zijn in plaats van als Mike of 50 cent. Als onderwijs een prioriteit wordt voor de jeugd van Amerika, dan zullen de verkiezing van Obama daar een grote reden voor zijn. In sommige Amerikaanse steden hebben we een zwarte drop-out van meer dan 75%, laten we de hoop levend houden. Doug kijk eens naar mijn post, onze tijd is gekomen om http://www.blackinbusiness.org

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.