Waarom inkomende oproepen cruciaal zijn voor het traject van uw klant

bel klantreis

Ik moet toegeven dat ik vreselijk ben over telefoontjes en ik weet absoluut dat ik geld op tafel laat liggen met mijn bedrijf. Mijn telefoon gaat de hele dag door en de mensen nemen niet de moeite om een ​​bericht achter te laten, ze gaan gewoon verder. Ik vermoed dat ze gewoon niet willen werken met een niet-reagerend bedrijf en dat het opnemen van de telefoon daar een indicatie van is. Het tegendeel is waar: we staan ​​erg open voor onze klanten. Het zijn echter onze vooruitzichten die vaak terzijde worden geschoven. Niet goed!

En hier is het bewijs:

52% van degenen die niet met een echte persoon konden praten, zegt dat dit hun beslissing om te kopen heeft beïnvloed.

Deze infographic biedt wat extra inzicht dat me ertoe aanzet om de middelen binnen te halen die we nodig hebben voor een actieve en responsieve oproepstrategie. DialogTech (voorheen Ifbyphone) verzamelde deze gegevens uit verschillende bronnen in de branche - en het is de moeite waard om te onderzoeken!

De zaken van het gesprek

Over DialogTech

DialogTech is een leider in gesprek analytics en automatisering voor ondernemingen, agentschappen en snelgroeiende bedrijven.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.