Verhoog het blogverkeer door oude blogberichten nieuw leven in te blazen

Hoewel ik bijna 2,000 blogposts op Martech Zone, betekent dit niet dat al het harde werk dat ik in elke post heb gestoken, wordt erkend. Weinig mensen beseffen het, maar het is is mogelijk om oude blogberichten nieuw leven in te blazen en nieuw verkeer te krijgen.

seopivot.pngDeze week kwam er een nieuw product op de markt dat geweldig is om oude blogposts nieuw leven in te blazen. (Het kan natuurlijk ook op webpagina's worden gebruikt). SEOPivot analyseert de pagina's van uw site en geeft u aanbevelingen om zoekwoorden toe te passen voor een betere plaatsing in de zoekmachine. Het is een behoorlijk indrukwekkend product en ik heb het op mijn eigen blog gebruikt.

Voor $ 12.39kunt u SEOPivot 1 dag gebruiken - meer dan genoeg tijd om maximaal 100 domeinen in te voeren en een uitgebreide lijst terug te krijgen van maximaal 1,000 pagina's en trefwoorden en woordgroepen. U kunt de resultaten zelfs downloaden via een Excel-spreadsheet!

Ik heb de lijst eenvoudig gesorteerd op URL en gemiddeld volume ... dat is een geschatte telling van zoekopdrachten voor een bepaald trefwoord of een bepaalde woordgroep. Vervolgens heb ik elk van de pagina's of berichten bewerkt, waar mogelijk de trefwoordcombinaties toegevoegd en de berichten opnieuw gepubliceerd. Zo eenvoudig is het en u kunt een aanzienlijke impact hebben op het verkeer.

trefwoord-analyse.png

Het is een geweldig product en een leuke manier om oude inhoud waar je wat energie in hebt gestoken, nieuw leven in te blazen!

6 reacties

 1. 1

  Ik heb ook naar dit product gekeken. Ik denk echter dat u een beter overzicht van de prestaties van uw websites kunt krijgen met behulp van analyses en dat u uw zoekwoordonderzoek kunt verfijnen met de adwords-tool voor zoekwoorden voor exact zoeken. Ik denk echter dat dit product geschikt is voor een blogeigenaar die alleen een zoekwoordenlijst wil uitbreiden en geen tijd heeft om KPI-rapporten voor zoekwoordenonderzoek te doen.

  • 2

   Ik ben het eens re: trefwoordanalyse, schreeuw ... Adwords is geweldig. Het zusterproduct SEMRush van SEOPivot is ook buitengewoon handig - vooral bij langzame zoekwoorden met een laag volume. Adwords is soms niet zo handig voor termen met een laag volume en hoge relevantie.

   U begreep mijn belangrijkste punt - om simpelweg enkele eerdere berichten te optimaliseren en een mooie toename van het verkeer te krijgen, is het downloaden van een SEOPivot-rapport snel en eenvoudig!

 2. 3
 3. 4

  Goede post. Zou je het erg vinden als ik hierover een klein artikel zou schrijven op mijn blog over het vergroten van het websiteverkeer?

  Mijn blog is nog erg nieuw, dus ik ben altijd op zoek naar meer kwaliteitsinhoud.

  Ik ben er zeker van dat mijn lezers veel baat zouden hebben bij deze informatie. Ik zal natuurlijk terug linken naar deze blog
  als de originele blog waar ik informatie vandaan kreeg.

 4. 5

  Geweldige post Douglas. Met de huidige trend in het herbestemmen van inhoud was je zeker voorop gelopen, aangezien je dit bericht bijna 7 jaar geleden schreef. Ik vind dat ahrefs tegenwoordig de beste alles-in-één oplossing is voor zoekwoordverkenning.

  • 6

   Absoluut. Ik zie geen enkele waarde voor ons publiek in het hebben van oude, onnauwkeurige berichten op de site. Ik probeer er zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Ik heb niets dan geweldige dingen gehoord over ahrefs!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.