Plezier met logo's ... Indy Coffee Shops

Indy onafhankelijke coffeeshopsDegenen onder jullie die mijn blog al een tijdje lezen, weten dat ik dol ben op een goede kop koffie. Mijn lokale vrienden weten dat ik graag rondhang met de bende in De bonenkop. Het is een fantastische koffieshop... heerlijk eten, geweldige mensen, live muziek en veel comfortabele stoelen en ruimte.

Lokale Indy-collega Erik Deckers schreef over de onafhankelijke coffeeshops hier en bouwde zelfs zijn eigen Google Map om mensen te laten zien waar de lokale onafhankelijke coffeeshops zijn gevestigd.

Sinds ik net klaar ben met het lanceren van de alfaversie van de Kaartapplicatie voor Wild Birds Unlimited, bood ik aan om samen te werken met Erik op een site om lokale onafhankelijke coffeeshops te volgen en te beheren. Vanavond heb ik aan het logo gewerkt... Ik ben geen grafisch kunstenaar en ik hou ervan om vals te spelen en te beginnen met royaltyvrije clipart – maar ik denk dat dit een goed begin is! Ik trek de clipart naar Illustrator en voeg vervolgens enkele lagen toe met dezelfde stijl.

Vector Clipart voor Illustrator

Hier is een tip voor jou, Microsoft Clipart is eigenlijk vectorgebaseerd en je kunt ermee werken in Illustrator. De truc is om de clipart te importeren in een Microsoft-toepassing waarmee je de clipart kunt exporteren in een formaat dat Illustrator-vriendelijk is. Microsoft Visio is zo'n product.

Zoek naar een site voor onafhankelijke coffeeshops in Indianapolis om binnenkort te lanceren, evenals onze bèta van onze kaarttoepassing heeft gewacht Wilde vogels onbeperkt, geïntegreerd met hun franchise content management systeem.

4 reacties

 1. 1

  Ik geef het een 9 op 10. Niet slecht voor een grafische hack met clipart. 😉

  Hoewel ik denk dat je de schaduw dichter bij de beker moet plaatsen, zodat je de UFO-zwevende koffiekop-look vermijdt.

 2. 2

  Hey Doug,
  Zorg ervoor dat je de Monon Coffee Company bezoekt als je in het Broad Ripple-gebied bent. Het ligt in het hart van Broad Ripple en biedt een warme, vriendelijke sfeer. Als klap op de vuurpijl zijn twee van de eigenaren mensen met wie ik werk bij Wild Birds Unlimited! Hoe is dat voor verbindingen?!

 3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.