Hoe u uw Twitter-volgers kunt laten groeien

Twitter-volgers toevoegen

Het klinkt misschien grappig voor iemand die dat wel is Twitter-volgers worden kleiner om een Infographic over hoe u uw volgers kunt laten groeien… Maar ik zal het uitleggen.

In de afgelopen maand heb ik tienduizenden accounts verwijderd die ik op Twitter heb gevolgd. Ik volgde ongeveer 30 accounts, maar ik heb dat gefilterd tot minder dan 5 en ga door met opschonen. Omdat ik spam-achtige accounts heb verwijderd, volgen die accounts me niet meer ... waardoor mijn volgers kleiner worden.

Ik heb veel vrienden per ongeluk ontvolgd en heb er verdriet over gekregen. Als ik je niet meer volg, stuur me dan een briefje en ik volg je terug ... het was niets persoonlijks. Ik heb gewoon per ongeluk sommige mensen ontvolgd. Hoe dan ook, terug naar de Infographic! Twiends heeft dit tipblad samengesteld over hoe je meer volgers op Twitter kunt krijgen en het is zowel mooi als uitgebreid.

Wat ik het leukst vind aan dit advies, is dat het een solide advies is om een ​​relevante aanhang te kweken. Als je ergens volgers gaat kopen, heb je misschien een paar hoge cijfers, maar word je overspoeld met spam. Twitter heeft zo hard gewerkt om hun aantal te laten groeien dat het systeem van binnenuit door spam wordt verrot. Een goed voorbeeld is het onvermogen om mensen massaal te ontvolgen. Twitter laat je niet toe ... maar ze hebben geen probleem als je massaal volgt. Dat is dom. Als Twitter zou werken aan de kwaliteit van de inhoud op zijn platform en de hackers zou verwijderen, zou de kwaliteit verbeteren en zouden meer mensen naar het platform worden aangetrokken.

Hier is hoe Laat je Twitter-volgers groeien:
groeien twitter volgende

5 reacties

 1. 1

  Ik heb altijd een kleine en vooral gerichte volgers gehad op Twitter. Maar ik denk dat in het nieuwe jaar. Ik zou kunnen investeren in TweetAdder. Gewoon zodat ik het proces een beetje kan automatiseren.

 2. 2

  Ik heb altijd een kleine en vooral gerichte volgers gehad op Twitter. Maar ik denk dat in het nieuwe jaar. Ik zou kunnen investeren in TweetAdder. Gewoon zodat ik het proces een beetje kan automatiseren.

  • 3

   Hallo Paul,

   Ik denk dat TweetAdder een aantal geweldige functies heeft ... maar ook een aantal gevaarlijke. Ik ben bijvoorbeeld dol op de mogelijkheid om op profiel te zoeken en gerichte lijsten te downloaden. Er is echter een geweldige kans om het systeem te misbruiken als u dat wilt. Ga voorzichtig te werk en laat u niet verleiden tot misbruik.

   Groet,
   Doug

   • 4

    Hoi Doug

    Ik hoor wat je zegt. Daarom voeg ik alleen mensen toe die ik volg en verwijder ik handmatig. Ik weet dat je dit met TweetAdder onder andere automatisch kunt doen 
    dingen. Maar ik ben een beetje huiverig om dit te doen.

 3. 5

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.