Twitter gebruiken

howtotwitter voorbeeld

Voordat je de spot drijft met deze Infographic, werkte ik vandaag met een klant die echt een strategie nodig had om met Twitter te werken. Ik denk dat deze infographic een goed advies geeft voor mensen met een aantal geweldige tips erover. Wat betreft een business to business (B2B) -strategie, raad ik mijn klanten twee verschillende strategieën aan:

  1. Ten eerste raad ik aan dat ze het leiders op Twitter in hun branche, start gesprekken met hen, promoot hun tweets wanneer de gelegenheid zich voordoet en bouw online een relatie met hen op. Zeer weinig mensen kunnen eenvoudig lid worden van Twitter en genoeg volgers krijgen om er onmiddellijk van te profiteren. Voor de rest van ons moeten we erkend worden door onze collega's en geïntroduceerd worden in de netwerken van onze collega's. Met bijna 29k volgers probeer ik daarom aandacht te besteden aan het promoten van anderen! Iemand deed het toen ik er maar een paar had!
  2. Ten tweede raad ik ze aan hun vooruitzichten volgen. Naarmate u uw potentiële klanten op Twitter laat groeien, zullen er steeds meer mogelijkheden zijn om met hen te communiceren. Je weet nooit wanneer een prospect je hulp nodig heeft op Twitter ... wees erbij als ze erom vragen!

howtotwitter tweendsend

Met dank aan de mensen van Tweelingen voor de geweldige infographic!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.