Inzicht in iPhone-gebruikers

typen iphone-gebruikers

Het lijdt geen twijfel dat de iPhone een revolutie teweeg heeft gebracht in de smartphonebranche. Ik kocht een iPhone voor mijn dochter, maar het grote scherm en de naadloze Google-integratie van de Thunderbolt (Android) was gewoon te veel om te laten liggen, dus ik ging die richting niet. Mijn dochter houdt echter absoluut van haar iPhone en kan letterlijk niet gaan overal zonder het. Een infographic van PaidViewpoint.com geeft enig inzicht in iPhone-gebruikers, hoe ze het apparaat gebruiken, wat hun retentie is en waarom ze upgraden. De jury is nog steeds uit op de iPhone 4S en of het voldoet aan de eisen van Apple-fans. UPDATE: De verkoop heeft al meer dan 1 miljoen telefoons overschreden, dus ik denk van wel!

Infographic iphone

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.