De kunst van het mobiel inchecken

De kunst van het inchecken pre

Ik weet niet zeker of ik in de minderheid ben op het gebied van geografische diensten, maar ik gebruik Foursquare graag en check overal in. Het grappige is dat ik mijn check-ins niet vaak deel en ook nooit profiteer van de specials die ze aanbieden. Dus waarom doe ik het? Hmmm ... ik ben er nog niet uit. Ik vind het leuk dat de nieuwste versies van de Foursquare-app me vragen om in te checken wanneer ik in de buurt ben van een locatie die ik heb bezocht.

Het lijkt mij dat we de echte waarde van inchecktoepassingen niet echt hebben aangesneden. Door bij te houden waar u zich bevindt en waar u vaak bent, duurt het niet lang voordat deze toepassingen aanbevelingen doen. Misschien als ik in een deel van de stad ben en een handjevol mensen in een coffeeshop, moet de applicatie me laten weten dat ze in de buurt zijn en me vragen om mee te doen. Push-advertenties en push-notificaties en aanbevelingen kunnen deze services echt verbeteren (en me iets geven om blij te zijn als ik de hele tijd incheck).

Facebook, Yelp, Google en Foursquare: Ze (en nog veel meer apps) laten gebruikers inchecken bij locaties en hun vrienden laten weten waar ze zijn. Het aantal mensen dat incheckt is relatief klein vergeleken met degenen die zich bezighouden met andere mobiele activiteiten, maar het groeit, samen met het aantal bedrijven dat de services gebruikt om nieuwe en bestaande klanten op de markt te brengen.

Intuit had deze infographic en een geweldige blogpost verstrekt met tips om meer klanten te laten inchecken.

De kunst van inchecken

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.