Negatieve SEO werkt!

negatieve SEO testen

Meer dan een jaar geleden schreef ik over de SEA-industrie ... Moord op zoekmachines. Er was niet echt een term aan verbonden tot de meest recente algoritme-updates. Het staat nu bekend als Negatieve SEO... en Google heeft mogelijk grote problemen omdat het echt werkt. De mensen van Smakelijke plaatsing voerden een test uit waarbij ze een aantal slechte links kochten... en vervolgens de positie van de beoogde site omlaag brachten. Hier zijn de details in deze infographic die ze hebben vrijgegeven:

negatieve SEO-methode testen infographic

4 reacties

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    realiseerde me niet hoe gemakkelijk mensen de ranglijst van een site kunnen verpesten ... wow ik vraag me af hoeveel van mijn concurrenten dit weten en proberen de ranglijst van mijn klant te verpesten.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.